Re: Львів. Святкування 3 річниці клубу 19 вересня 2009 (субота)
Уже откручиваю заднее сидеденье
А эт как то влияет на скорость?
Вертолёты - это души убитых Танков...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Львів. Святкування 3 річниці клубу 19 вересня 2009 (субота)
А эт как то влияет на скорость?
а для чого?
Я точно не буду у Львові 19-го. На знак підтримки пропоную столик, кріселка, триногу для казанка.
Між іншим вчора проїжав недалеко від Стрільського. Місцеві казали що там дуже гарно
Я точно не буду у Львові 19-го. На знак підтримки пропоную столик, кріселка, триногу для казанка.
Шкода...
В мене це все є, але мабуть, не всі мають. Пропоную тим, хто не вкомплектований спорядженням, подзвонити до Романа і взяти в оренду вищезазначені шняги
Домовився з археологом і керівником археологічної Верходністрянської експедиції п. Орестом Корчинським, який проведе нам фундаментальну екскурсію по Стільсько і околицях. Там правда є що побачити! Підбираємо його по дорозі зі Стрия в Миколаєві. Завдяки йому після екскурсії в нас буде місце для пікніка біля озера з альтанками, мангалами, дровами. Вартість його послуг ЗА ВСЕ - 300 грн. зі всіх (якщо поділити на 10 машин = 30 грн./машина)
Домовився з хорошим знайомим професійним відеооператором про з'йомку нашого дійства. За цілий день - 50 баксів на всіх. Якщо хтось вважає, що це непотрібно - розрахуюсь з своєї кишені. Але повірте, фільм варто зробити. Монтувати буду сам. Крім того, можна змонтувати сюжет для місцевих новин. Захавають, як бульбу з сосом!
Якщо хтось вважає, що це непотрібно - розрахуюсь з своєї кишені
Міша я в долі
Монтувати буду сам. Крім того, можна змонтувати сюжет для місцевих новин. Захавають, як бульбу з сосом!
Ще б пасувало змонтувати ролик під Рамштайн
І обов'язково по копії цього дійства всім учасникам
І з Михайла персональна фотосесія
Ще б пасувало змонтувати ролик під Рамштайн
![]()
І обов'язково по копії цього дійства всім учасникам![]()
І з Михайла персональна фотосесія
Так і буде!
Гарної вам зустрічі. маю в суботу добу працювати...
Буду з дружиною, може ще й двох дітей захоплю. З автопрограмою (але без фанатізма
).
Якщо хтось вважає, що це непотрібно - розрахуюсь з своєї кишені.
Падаю в долю. Но ролик смонтировать обязательно в агрессивном стиле, Раммштайн, Скутер и т.д..
В сочетании с видеорядом автопрограммы будет КУУУЛЬ!!!!
Я буду обязательно, жена под вопросом ещё.
Эх, чето нас маловато будет. Может КЛАДовцев Львовских пригласим? И МСВ-шников?
Эх, чето нас маловато будет
10 машин - це немало як для Львова
Домовився з хорошим знайомим професійним відеооператором про з'йомку нашого дійства. За цілий день - 50 баксів на всіх. Якщо хтось вважає, що це непотрібно - розрахуюсь з своєї кишені. Але повірте, фільм варто зробити. Монтувати буду сам. Крім того, можна змонтувати сюжет для місцевих новин. Захавають, як бульбу з сосом!
Маю прихват на львівській редакції 5 каналу, запропонуєм сюжет їм?
Маю прихват на львівській редакції 5 каналу, запропонуєм сюжет їм?
Ясно! Супер!
smyk
Я в компанії зі всіма за фото-відеозйомку.
Я скоріше за все буду (якщо буде добра погода - бо з дітьми).
Але не весь день (бо ж діти...). Мабуть, в Стільсько буду лише (на екскурсії). Короче, по ситуації...
Але не весь день (бо ж діти...)
А діти якого віку? Я також планую з жінкою і дітьми
агрессивном стиле, Раммштайн, Скутер и т.д..
Попса Ужо лучше тогда Dream Evil или же дедушку U.D.O.
Нас не буде.. як не прикро , але не буде ... ми їдемо в Карпати ... можемо на "9.30 - виїзд в Стрий" ще попасти ... а надалі напевно ні (((( хоча це все ще на 80%
Підтверджую ще раз свою присутність.
Але буду один.
Може я щось пропустив
Але ДЕ ми збираємося
Може я щось пропустив nose_eat
Але ДЕ ми збираємося dntknw
Нічого не пропустив. Завтра визначимось
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Форум та його мешканці → Львів. Святкування 3 річниці клубу 19 вересня 2009 (субота)
Згенеровано за 0.133 секунд(и), виконано 94 запитів