151

Re: аудіосистеми Е.О.S.

Ant написав:

в живу, шкода, не побачу, тим більше не почую, хоч фото виставіть, тут чи на звук.орг

Мазда 3 : головний пристрій CarPC, звукова карточка Джулія - для виведення цифрового сигналу в форматі s/pdif через оптику : зовнішній ЦАП на PCM63 : підсилювач Helix A4 Competition : фронт 2-смуговий Helix RS806 і твітери Morel (спецзамовлення) : сабвуфер Helix W10. Гучність регулюється хай-ендівськими резисторами з сервоприводом, який керується через штатну маздівську кан-шину з виведенням інформації про гучність на штатний маздівський дисплей, а також зі збереженням функціональності штатного нарульного дистанційного перемикача.
Зараз переробляю інстал під новий ЦАП, тому фотки будуть після завершення роботи. А панель приладів, підсилювач і сабвуфер залишаються, як були:

http://photofile.com.ua/photo/halin/2597446/large/79515146.jpg

http://photofile.com.ua/photo/halin/3566103/large/77843726.jpg

http://photofile.com.ua/photo/halin/2597446/large/49095427.jpg

http://photofile.com.ua/photo/halin/2597446/large/79500460.jpg

-----------------------
  0

152

Якість інсталяції супер, особливо стійки.
Коли і в мене такі будуть crazy

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

153

Navariec
ти би краще саб заапгрейтив, чим ліпити такі велитенські ящики, читав на синій про 12 челенджер, матюкаються люди, важкий, горбить і так як ти рахував потрібно ящик на 80 літрів

Престиж тореадор на дисках і руминська бджілка на стопі
  0

154

Ant написав:

ти би краще саб заапгрейтив, чим ліпити такі велитенські ящики, читав на синій про 12 челенджер, матюкаються люди, важкий, горбить і так як ти рахував потрібно ящик на 80 літрів

так я вже майже доліпив той ящик, крім того буде досвід на майбутнє crazy

0

155

Navariec написав:

Якість інсталяції супер, особливо стійки.

Вже нема цих стійок smile Сьогодні здер алькантару, відколупав подіуми, наробив нових дірок, завтра штукатурити буду. Старі стійки робилися під стару голову, там все було по-іншому. А тепер тракт дозволяє твітери в лоб поставити.
Шкода, що наші сподівання на активні кроси не виправдалися поки що, дуже вони вже звук висушують. Фази зводяться - так ніби ідеально настроєна процесорна машина звучить, але життя в звучанні втрачається. А ставити такий жирний ЦАП, щоб потім все нівелювати фільтрами глупо. Тому поставив я назад пасивні послідовні.

-----------------------
  0

156

Ant написав:

читав на синій про 12 челенджер, матюкаються люди

а де це таке місце?

0

157

Ящик доліпив. Вийшов тяжкий та потужний. Тепер би його якось приліпити до машини. Щось не дуже виходить crazy
Трохи проблема з полкою, але помаленьку будемо думати... fly

0

158

Navariec написав:

Ящик доліпив. Вийшов тяжкий та потужний. Тепер би його якось приліпити до машини. Щось не дуже виходить 
Трохи проблема з полкою, але помаленьку будемо думати...

Интерессно фотки увидеть.

Navariec написав:

Ant написал:

читав на синій про 12 челенджер, матюкаються люди

а де це таке місце?

Блюзмобиль, если считать звук орг палатой, бо блюзмобиль - реанимация crazy

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

159

Та фотки будуть, трошки пізніше, бо наразі нема ще що фоткати dash1

0

160

Вчора нарешті найшов час що врізати клемники в ящик, дрібниця але ще один крок до "мєчти ідіота crazy "
і обтянув ящик ковроліном, як на перший раз то досить непогано вийшло. трохи скоб для такера не вистачило, сьогодні дороблю... smoke

0

161

Ну от після кількох годино-літрів пройшов ще один етап, встановлення сабового ящика на своє місце crazy
наразі треба ще якось загерметизувати всі з'єднання між полкою та ящиком. і придумати якусь декоративну полку dntknw
П.С. щось тема про ЕОС переходить плавно в бортовий журнал... crazy  crazy

0

162

А можеш сделать фото штуки уже на месте, а то я не пойму как это все установлено и куда работает tease .

Logan MCV Laureate-7 2008
МB Sprinter 515 2007
  0

163

Less написав:

А можеш сделать фото штуки уже на месте, а то я не пойму как это все установлено и куда работает

фото буде скоро, постараюся вечером зробити.
Процес іде дуже повільно але впевнено crazy
П.С. наразі закріпив саб тимчасово. перші враження: появилося слабке подобіє тиску crazy , тобто баси стали ніби чіткіші, але блін провода треба перевкладати, наводка дуже сильна.

0

164

ще пару фоток складного (як виявилося) процесу інсталяції.

0

165

Да... як то кажуть "не зря інсталятори беруть стільки грошей"

0

166 Відредаговано Navariec (2009-10-28 13:28:10)

Трохи тексту:
ящик робився по розрахунках десь на 86 літрів. вийшов внутрішній обєм на 76 літрів, але шкода було більше обєму багажника забирати.
під ящиком ще влазить відро, (я тоже можу залізти smile  ).
Ширина максимально можлива, висота мінімальна, глибина така щоб плафон багажника не переносити.
Він зєднаний з полкою 6 болтами. потім зверху ще одна фальшполка з фанери 10 мм. Всі щілини запінені пінкою, та зашпакльовані рідкими цвяхами (фото буде, наразі не хотілося лишній раз саб відкручувати).
верхню полку ще треба посадити на герметик.
підсилювач тимчасово прикріплений, бо в такому положення дроти складно нормально повкладати, і саме головне немає гарного вигляду.
П.С. ...продолжение следует...

0

167

Navariec написав:

(я тоже можу залізти

то ти такий мілкий lol1

0

168

Я б несказав що мілкий....
Ріст 191 см, вага десь біля 110 кг lol1

0

169

Navariec
так ти вже підключив його, послухав?

0

170

Ну звичайно lol1
але наразі трохи фігня получилася. тому обєктивна оцінка буде після того як доробиться полка...
Тобто наразі вийшло так що між двома полками получилася з одного боку щілина, і вийшов ніби рупор crazy , якщо дати трохи більше звуку то получається як в старих радянських вокзальних рупорах crazy  crazy .
П.С. Але бас мені подобається.

0

171

Ще трохи фоток. Трошки негарно, зате практично upp
Щілини мііж фанерами запінені та замазані рідкими цвяхами, для гарантії стрічка для швів гіпсокартону crazy
Сама верхня полка з фанери 10 мм, на силіконі та шурупах.
Тепер треба придумати як це все гарно обшити, чи чимось обклеїти dntknw
П.С. ідей багато upp  одна дорожча від другої... crazy

0

172

Navariec
Провод, что в кадр попал -  он для подключения саба?  Если принимаешь советы -  замени его на аккустический. Их сейчас везде валом и цена от 15грн за 1м и немного дороже. Там медь безкислородная специальная, сечение больше и пиковый ток без проблем пропустит.

Ford Escape SE 4WD 1.5 ecoboost
  0

173

Don Kortes написав:

замени его на аккустический. Их сейчас везде валом и цена от 15грн за 1м и немного дороже. Там медь безкислородная специальная, сечение больше и пиковый ток без проблем пропустит.

Провід хороший Одессакабель ПВС 2х4 мм кв crazy
Нарахунок акустичного згідний, але наразі ще не дійшов до того.
Але твердо переконаний що цей кабель не є гірший ніж той що коштує 15 грн за метр.
Чисто теоретично. тобто якщо хороший акустичний коштує десь 6-8 уйо, то для саба напевно 15 уйо а не грн smile

0

174

Navariec
Н-не треба спеціальної безкисневої китайської міді. Тобто можна, але щось солідне, типу кордейл, але там навіть 2х2,5 кв. мм 8 уо за метр, я вже мовчу про більші калібри.
Тому вибір одеса-кабель - правильний вибір, мідь там дійсно хороша. Але от 2х4 на саб малувато. Візьми хоча би 2х8, або взагалі 2х16, не пошкодуєш. На саб треба переріз побільше.

-----------------------
  0

175

Ну от перший раз гуру Рост like  не забракував моє творіння plus
Нарахунок більших перерізів я так і думав, але для того щоб нормально підключити на саб наприклад хочаби 8 мм кв потрібно набивати якісь кінцевики на кабель, щоб якісно закріпити цей кабель на підсилювачі та до клемів, а це вже слідуючий етап...

0