Rothmanz написав:Все живые, все довольны хоть и замученые. Вернулись затемно, часиков в 10 вечера.
Я попав десь в 11.30 додому, поки всіх порозвозив. По дорозі той ДАІшник, що в Сокільниках стояв, зупинив просто так. Коли Коба витягнув з багажника 5 кілограмову камеру з штативом, в нього руки затрусились, віддав документи і рвонув на машині світ за очі 
Да, прогулянка, як на мене, вдалась. Правда дівчата були постійно голодні. Поки не зробили шашлик, не подобрішали
Дівчата! Ми більше не будемо вас морити голодом 
Сьогодні ввечері викладу трохи фоток. Ігора донька виступала в ролі фотографа (за це окреме дякую, бо дитина дуже відповідально підійшла до справи, і більшість фоток з мого фотіка - це її роботи). Також сьогодні скину відзнятий матеріал з камер. Десь в межах тижня, думаю, буде відео.
В понеділок зустрічаюсь з Романом Йосиповичем (директором ЮРК) на предмет інтерв'ю з ним і нами і розміщенням сюжету в новинах.
Це моя помилка, що ми не залучили дилера до святкування (просто на все не вистачило часу), але коли я дзвонив йому по дорозі в Стрий, він навіть трохи образився, що його швидше не попередили про святкування, вони б щось цікаве запропонували. Це урок, щоб на наступний рік так не повторилось.
Хочу подякувати всім, хто був присутній, за компанію. Зокрема, Денису Manowar з дружиною, які приїхали з Кривого Рогу в Трускавець на відпочинок і не погордились заїхати до нас на зустріч 
Також п. Оресту Корчинському, який провів нам цікаву екскурсію по Стільсько і околицях, а також домовився з власником озера (його товаришем) про місце для шашлика. Були і мангали, і електрифікована альтанка, і дрова в необмеженій кількості.
0