Тема: Куплю кабельный цифровой ресивер
типа GLOBAL TEQ GCR 300CX Conax, можно б/у - по вменяемой цене... Может у кого без дела валяется.
Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю кабельный цифровой ресивер
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
типа GLOBAL TEQ GCR 300CX Conax, можно б/у - по вменяемой цене... Может у кого без дела валяется.
Homecast eM 2150C0, колись юзав на Волі-Кабель. Підійде?
freewill дай зсилку на нього, я спитаю у провайдера чи підійде... Щось не нахожу такого, як ти написав...
юзав на Волі-Кабель
Волю кабель юзав? понеділок-вівторок у Львові - тре поговорити... Мені тут так сталося, що Волєвський ресівер потрібен став... (грьобана Воля-кабель)
mekena
http://www.volia.com/ukr/tv/tuner
(грьобана Воля-кабель)
саме тому і послав їх в піший сексуальний похід Саша, легко - якщо mekeni не підійде
Пришла пора отдать арендованный тюнер на "Волю", так вот засада коробку и иструкцию утеряно безвозвратно а при сдаче оборудования коробочка стоит 50грн, инструкция 15грн,соответственно. Модель тюнера "Каон 2270" собственно нужна коробка и инструкция, может кто выбросить хочет так я бы на пиво поменял.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю кабельный цифровой ресивер
Згенеровано за 0.153 секунд(и), виконано 91 запитів