Тема: Доброго дня. Вітайте я також став щасливим володарем кілець
(ой!) Логана (акційний кредит)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Доброго дня. Вітайте я також став щасливим володарем кілець
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
(ой!) Логана (акційний кредит)
Поздравляю, а куда подарки отсылать , если че ? А то в профиле ниче кроме пола не написано?
Ну, давай, розказуй як воно все було
AlexP
Ну, давай, розказуй як воно все було
И полностью! Куда ходил, скока отдал, кому...
Рады видеть в нашем клубе !!
Как проходит процесс притирки с машинкой? Я к сцеплению привыкал 2 дня а потом... :crazypilot:
Це мій перший новий автомобіль. З дружиною вирішили, що нервові клітини занадто дорого коштують (старенькі авто ремонтувати) і попередньо вирішили брати нову з салону. Можливості взяти за "свої" не було з причини відсутності достатньої кількості...
Дивилися на бюджетні варіанти (Тавра, Сенс, Ланос - так мовити Укравтопром з дешевими запчастинами та обслуговуванням (не з особистого досвіду)). Варіанти Росавтопрома не розглядались взагалі.
Потім був "бігборд" з рекламою Логана в базі на фоні Сумоїстів, спроба телефонної розмови з 8-800 ... .
Потім відремонтував свого Ескорта і почали з дружиною думати чи варто попадати на кредит...
А потім.....
Рено виграла Формулу - і, ніби, з цього приводу організувала акцію в салонах України, про яку було вичитано в паутині...
Потім був нерадивий манагер :babruysk: на Відрадному, 28, нарахував мені некоректну сумму відсотків по кредиту (Простофінанс). Залишалось чотири дні до закінчення акції.
Потім було зроблено контрольний вистріл (обзвон) всих Реношних салонів в Києві. І приємна новина по відстокам.
В результаті 17 листопада відвідав салон КийАвто (Дніпровська набережна, 16), поговорив, подивився на Логани.
Найбільше уваги зверталось на бюджет та безпеку. В салон їхали з наміром брати Амбіанс 1,4 з кондиціонером та гуром, але дуже "хотілось" АБС та подушку пасажира...
Довідка і весь необхідний для кредиту пакет документів мали з собою.
Обслуговував манагер КийАвто Олекандр Музиченко (ніби правильно прізвище написав) !!Респект!! Від Простофінансу - Віталій.
Попереднб відповід по наданню кредиту звичайно на протязі години ніхто не дав (як сказано в рекламі), але в суботу о 12 зателефонували трішко порадували: попереднє погодження, тільки потрібно трудову (копію) принести. Як стало відомо пізніше в туж суботу і гарантійний лист прийшов.
Угоду з автосалоном підписали в понеділок 20 листопада. На облік авто ставив салон (за окрему плату)
Авто забрав з салона в середу 29 листопада ( в зв"язку з акцією дуже багато угод проводилося) але мені не спішно - то і не підганяв.
Зупинились на Лауреаті 1,6 +кондиціонер +АБС(ЄБД) +пасажирська подушка безпеки.
Сума 74389 грн (враховуючи акційну знижку 1000 грн). Кредит 0% +9,9% річних+ Повна КАСКО (6,1% 0-франшиза) + ГО від "Гарантії"
Перший звіт десь такий.
Как проходит процесс притирки с машинкой? Я к сцеплению привыкал 2 дня а потом... :crazypilot:
Да я, власне, на ньому доїхвав тільки з салону додому (20 км). Зараз на ескорті своєму катаюсь - потрібно талон техогляду забрати в МРЕО. серед тижня не можу - працюю.
правильный выбор! :app: :crazypilot:
AlexP
Київ-Бориспіль
Так ты через Борисполь ездишь?
Я с женой - тоже! Синий амбианс с никами: Кельт и Скиф (ія не допечатали )
Можем как-то пересечься - передам календарики, ну и после Нового Года наклейки с клубными карточками
Зупинились на Лауреаті 1,6 +кондиціонер +АБС(ЄБД) +пасажирська подушка безпеки.
Выбор - то что нАДА!!! БЕЗОПАСНОСТЬ ПРЕВЫШЕ ВСЕГО!!!
З.ы. Сколько в месяц выходит и на сколько лет?
молодца!!! поздравляю! пускай служит на радость и пользу! :rock:
да, и обязательно нужно замочить покупку! :alc:
Перший звіт
З почином Вас!!!
- "Вы по процедурному вопросу?...абаждете" , тобто тема обмивки покупки зовсі нерозкрита ;)
Можем как-то пересечься - передам календарики, ну и после Нового Года наклейки с клубными карточками
а мне припадет? я тогда поеду кружить на Бориспольскую! :D
Славка! мне одну контромарочку, по блату! А! ;)
AlexP
AlexP написав:Київ-Бориспіль
Так ты через Борисполь ездишь?
Я с женой - тоже! Синий амбианс с никами: Кельт и Скиф (ія не допечатали )Можем как-то пересечься - передам календарики, ну и после Нового Года наклейки с клубными карточками
До Борисполя не дотягую... Але дуже рядом. Ок. думаю зустрітись зовсім не проблема. Дякую
наклейки
Наклейки у меня еще есть.
AlexP
Александр- молодец! Кельт подарки передаст!
AlexP написав:Зупинились на Лауреаті 1,6 +кондиціонер +АБС(ЄБД) +пасажирська подушка безпеки.
Выбор - то что нАДА!!! БЕЗОПАСНОСТЬ ПРЕВЫШЕ ВСЕГО!!!
З.ы. Сколько в месяц выходит и на сколько лет?
2389 на 36 місяців
а мне припадет? я тогда поеду кружить на Бориспольскую!
Давай! А календарики у тя саого есть - Пойзон раздавал!
Наклейки у меня еще есть.
Серёж, давай наклейки клеть уже с нового года всем, кто будет получать клубные карточки? Я не против, просто щас людям разавать будем, а потом продавать... Как-то не правильно
До Борисполя не дотягую... Але дуже рядом. Ок. думаю зустрітись зовсім не проблема. Дякую
А мы перетягуем Аж до "Бзова" ездим каждый день...
молодца!!! поздравляю! пускай служит на радость и пользу! :rock:
да, и обязательно нужно замочить покупку! :alc:
Дякую. Замочити
.. . швидше обмити.. :storstark:
AlexP написав:Перший звіт
З почином Вас!!!
- "Вы по процедурному вопросу?...абаждете" , тобто тема обмивки покупки зовсі нерозкрита ;)
Дякую всім за теплий прийом :like:
А какого...цвета? :tease:
Дякую. Замочити
.. . швидше обмити..
можно и так! :alc:
А какого...цвета? :tease:
Синій -морський (хоча дружина не розуміє чому він морський...)
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → Доброго дня. Вітайте я також став щасливим володарем кілець
Згенеровано за 0.154 секунд(и), виконано 95 запитів