1

Тема: м.Львів - Обережно біля Скрині.

Мої вітання!!! Чим дальше затягується криза в країні, чи чим ближче до виборів тим більше частішають випадки чисток авто. Протягом останнього місяця біля Скрині на вул.Городоцькій хлопаки за домогою модного телефону / компютера відкривають автівки. Їх працює там 3 чоловік: 1 що ходить за вами по торговому центру, 2 помагають ВАМ прибрати в машині. Після повернення ви відкриваєте своє авто з сигналки і виявлєте що ВАМ почистили авто. Хлопаки грамотно відкривають - без всяких пошкоджень, і так само закривають без проблем.
Тому будьте обережні в даному районі, якщо бачити підозрілих людей то постарайтесь на максимально малій відстані закрити авто, не моднічайте закриваючи своє авто з далекої відстані це для них просто рай. 

Будьте максимально обережними. rock

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

2

Re: м.Львів - Обережно біля Скрині.

Вот. блін я ж працюю недалеко, тепер буду приглядатись, зуби повибиваю якщо замічу.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

3

В Киеве такое тоже есть.

Рено Сценик после Логана
  0

4

То напевно початок... потім переберуться на інше місце...
А взагалі заробляють хлопці чим можуть... до пори до часу...

Dacia Logan II   2015   1.5DCi MT
музика підвищує продуктивність праці на 20%
  0

5

Уже пошло в массы... Так возле "Арены" уехал S-класс.  smile

0

6

А в міліцію не тойво?  supermario

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

7

freewill написав:

А в міліцію не тойво?  supermario

Слава Богу на таке ще не потрапляв. А ось мої співробітники постійно натикаються на таку проблему. Вчора наприклад почистили Шкоду Фабію Ню 2007р, співробітник прийшов відкрив машину з сигналки сів і побачив через дзеркало заднього виду що задня поличка(внутрішня) в багажнику піднята. Перед тим почистили Голь4, забрали навіть магнітофон який не читає МР3 - ціна 30 грн не більше - тобто брали все. Ще попередня історія - Рено кліо невстигли почистити оскільки співробітник зайшов і відразу вийшов, але довго не міг відкрити з сигналки машину. Подзвонив до механіка і сказав мол що неможе відкрити автівки, на що йому хлопаки сказали - покрутися десь недалеко біля машини потім відкриєш. Почекавши 10-15 хв всі машини які стояли на стоянці відразу всі відкрилися. Ось яке кіно.

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0