1

Тема: ..Може хтось продає з наших Логан?

Мої вітання!!! Співробітник виявив бажання купити Логан, бюджет(в районі 5тис.у.о.) малий тому версії МСВ і Престижу відпадають автоматично.
Якщо в когось є якісь пропозиції прошу дзвонити, писати.
smile

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

2

Re: ..Може хтось продає з наших Логан?

urecmuts написав:

в районі 5тис.у.о.

В цьому районі він навіть базу не купить - хоча....попитайте але як на мене ну дуже дешево хоче.

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

3

urecmuts написав:

бюджет(в районі 5тис.у.о.)

С под такси, да и то их все мажут и цена увеличивается, а покупателю не говорят о такси ни слова.

Dacia Logan Ambiance 1,4 + DODGE RAM VAN 2,5TD(6+1)
  0

4

urecmuts написав:

виявив бажання купити Логан, бюджет(в районі 5тис.у.о.) малий тому версії МСВ і Престижу відпадають автоматично.

за такие бабки - Соленза только...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

5

urecmuts
Юрєц, я б порадив йому заплатити 5 тисяч першого внеску , а інше розмазати в кредит. І мати НОВУ машину без геморою!!! Тобто 3-5 років (в залежності від стилю водіння) не заглядати в ремонт, а тільки робити планові ТО.
Зараз в Києві продають Лауреат в повному заряді за 70 000 грн. ПАле йому 3 роки і 60 000 на спідометрі

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

6 Відредаговано Sniff (2009-10-27 11:18:44)

Crazy Poison написав:

Тобто 3-5 років (в залежності від стилю водіння) не заглядати в ремонт, а тільки робити планові ТО.

Ну может человек не хочет лезть в кредит (и правильно делает).
Хе-хе, не лукавь на счет "3-5 лет тока ТО и ничего больше".   smile

Crazy Poison написав:

Зараз в Києві продають Лауреат в повному заряді за 70 000 грн. ПАле йому 3 роки і 60 000 на спідометрі

Всего за каких-то три года наш народ эвон как разбловали кредитами. big_smile
Трехлетка с незначительным пробегом уже просто "фи".
Правда при этом никому ничего не должен, но эт не в счет.  smoke

0

7

Crazy Poison написав:

не заглядати в ремонт, а тільки робити планові ТО.

Ну это кто.как ездит imho2 Ничё страшного с 3-летками.После 200000км поменяй колечки.Если бабло карман тянет,согласен-новая машина лучше,конечно.

Водительское  удостоверение категории А выдано 29.12.1979,категория В открыта 06.02.1988  Pannoniа 250,Jawa 350 12 V ,ВАЗ 21011 ,Dacia logan 1.4 , BYD F3 1.6 , Skoda Octavia 1.8 turbo 4×4 ,Skoda Fabia,Chevrolet lacetti 1.6 , Renault clio 1.4 , Dacia logan 1.6 ,Dacia sandero 1.4 ,Dacia mcv 1.6 ,Daewoo Matiz 0.8, Sym x pro 125
  0

8

Sniff написав:

Хе-хе, не лукавь на счет "3-5 лет тока ТО и ничего больше".

Хе-хе... не лукавлю... в мене 3,5 роки машині, пробігла 90 000 і тільки один кінцевик рульової тяги та помпу по гарантії замінив... більше нічого
В знайомого Логан 2005 року випуску - їздить аккуратненько, повільненько і небагато. То вопче нічого йому не робив.

DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
  0

9

Народ практично всі "+" та мінуса "-" Логан мені відомо, не дурно в мене в сім'ї 2 Логана.  imho2  Написав на форумі для того може в когось є щось запропонувати. Ось і все. А для себе я б так і зробив, продав би свій і взяв в кредит нову. upp

BASE L0 +    AMBIANCE L1
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
  0

10

Sniff написав:

Хе-хе, не лукавь на счет "3-5 лет тока ТО и ничего больше"

А что лукавить 2.5 года машине - и ничего кроме троса газа - только плановые ТО. Уверен что и дальше так будет.

Logan Laureat
"...стоїть зібратися й розглянути парадокс у тривимірному просторі через призму оковитої" (с) Crazy Poison
___________________________________________________________________________________________
  0

11

Sphinx
Так "ничего" или все-таки тросик газа? big_smile

0

12

Ну если считать это вылезшей проблемой - дай бог чтобы это был максимум того что может случится.

Logan Laureat
  0