Тема: скаче температура, знизився до мінімуму рівень ОР
Всім привіт,
досить давно я не заглядав під капот, тільки вчора підійшов час долити зимової омивайки ну і заодно подивитися по рідинам що твориться. І о жах, бачу що рівень антифризу практично на позначці min (це на холодному двигуні), і от сьогодні по дорозі на роботу поспостерігав за температурою (за стандартними палочками і через показники V55). Спочатку все було в стандартному режимі, двигун розігрівся до 50 - 2 палочки, потім до 80 - 4 палочки, але відразу температура спала практично за якусь секунду до 75, пізніше навіть 70, і знову 2 палочки. потім стрибала туди-сюди в межах 70-80, але вже стабільно було 4 палочки. Це все в межах 15 хвилин їзди на роботу. І до речі розхід бензину мені останнім часом не подобається. Підозрюю що десь щось накрилося (термостат?), в зв"язку з чим є 2 плани, А і Б: план А - долити до нормального рівня антифриз і поспостерігати, що буде далі; план Б - відвезти машину відразу на сервіс (добре, що він практично через дорогу від офіса) і нехай дивляться. Машина вже не на гарантії, але сам лізти міняти нічого не хочу. Який би ваш був план в цьому випадку?
Стало: Skoda Oktavia 2.0