Тема: Куплю папугая.
Діти написали листа до Миколая, тепер в пошуках папугая. Може хтось щось запропонує.
Ліпше не робити нічого, ніж робити будь-як.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю папугая.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Діти написали листа до Миколая, тепер в пошуках папугая. Може хтось щось запропонує.
Бери волнистиков - ручные и неприхотливые.
У меня были неразлучники - конечно, покрасивше будут, но диковатые. В руки не даются. Если есть люди дома (и лишние 300-400 у.е.) бери жакошу Только если гаркнет - то пол-дома разбудит точно !
Юрєц, в любий зоомагазин, і візьми хвилястого попугайчика. Вони малі і прікольні. Якщо хочеш щоб вчився говорити, то бери одного і самця.
щеб я знав де ті магазини
и лишние 300-400 у.е.)
непотяну...
Бляха, на південному пару бачив, зайди і спитай охорону, ті підкажуть.
Вони по 150-250 грн.
Наш одноклубник Mirua(Ярик) продавал волнистых. Правда он в Киеве.
так і зроблю...
+1 за волнистых. они забавные. У моей супруги дома были почти всю сознательную жизнь волнистые попугайчики. последний был Изя 8-). Он 15 лет прожил, 4 жены сменил.
Зоомагазини :-1)на площі Ринок; 2) навпроти Стрийського ринку; 3) біля Південного, там де супермаркет Сільпо, тільки на 2- поверсі; 4) На краківському ринку; 5) вкрайняк по об"яві (багато хто дома розводить). У мене хвилястий зелений самець має 12 років, звати Кєша, говорить бизько 10 слів, себе ласкаво називає - Кєша, Кєшунька, Кєшунічка, всіх членів сім"ї називає по імені, крім мене , живе в клітці на кухні. Дуже звикли до нього, спокійний майже не кричить, тільки коли в телевізорі ввечері голосно влючаю звук, починая бігати по клітці і кричати як різаний, поки не роблю тихіше. Бери хвилястого, але треба при покупці знати, що він молоденький (визначають по клюву, сам не пом"ятаю як), їнакше говорити не буде. І ще, коли будеш залишати в хаті його одного, влючай біля нього радіо, буде говорити 100 пудов. Щасливої покупки Миколаю
Дякую друже
urecmuts
Роговица на клюве должна быть ровная, без наростов, ж0па - чистая , перья - полный комплект
Юра почитай, корисно перед покупкою
http://www.popygai.ru/
http://volnistye-popugai.ru/kormlenie_v … _popugaev/
http://www.popygai.ru/kormlenie/index.php
нагрузив... дякую
тепер я стану профі у виборі папугая...
Вони по 150-250 грн.
Шо!!!!???? Волнистики???? Мы своего за 50гривень купили, правда лет5 назад.
Волнистики прикольные, ручные, говорят. Если говорить научите, детворе радости будет...
на птичке (куреневка) волнистые по 50 грн/шт, недавно был там
Бери волнистиков - ручные и неприхотливые.
візьми хвилястого попугайчика. Вони малі і прікольні
були в мене ті скатіни...в 5 ранку починають цвірінькати, якщо живуть парою... порадили накривати чохлом, щоб не бачили сходу сонця, наче допоможе... Допомогло - почали кричати на годину пізніше))))
на Краківському ринку у вас валом всякої животини продають - сам бачив)))
У меня было 4 попугая в жизни. Волнистые - зе бест. Корелла большие, с ирокезом НА ВСЮ ГОЛОВУ,и такие же тупые. Зато жрут шо свиньи. Волнистых надо брать МАЛЬЧИКОВ, с СИНИМИ ноздрями. Будут ручными, разговорчивыми. Девочки с серыми или розовыми ноздрями, они боязливые и почти никогда не разговаривают, но чаще линяют.
всім дякую за поради...
Раджу добре перевіряти щільність закривання всіх елементів клітки. У нас хвилясті втекли, відкрили кришку годівнички, це було влітку, клітка стояла на балконі. Було дуже сумно, мені особливо, бо я міг то передбачити. Я бачив, що годівничка досить легко відкривається, і недооцінив силу їхніх дзьобиків.
Наш, сволочь, научился открывать дверцу клетки когда еще маленький был. Причем дверца открывалась вверх, двигаясь на петельках. Так этот птиц додумался дергать дверцу до тех пор пока она не слетала с нижних петель, потом протискивался в щель и шастал по комнате. Мы долго дупля не давали, как? Пока своими глазами не увидели. Привязали дверцу проволочкой и всё, попугай забыл через месяц как её открывать.
Буду мати на увазі...
м-да, і таке буває...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю папугая.
Згенеровано за 0.181 секунд(и), виконано 90 запитів