Тема: Вода!
Уже несколько владельцев логанов обнаружили воду под обшивкой потолка.Проступает ржавыми пятнами.Попадает вода через отверствия крепления багажника.На моей машине такого нету.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Уже несколько владельцев логанов обнаружили воду под обшивкой потолка.Проступает ржавыми пятнами.Попадает вода через отверствия крепления багажника.На моей машине такого нету.
Отверстия крышного багажника?
ValerikДа,отверствия крепления багажника на крышу.
Может стоит составить список желающих и закупить оптом багажники на Логан? На рынке если и бывают, то жуткого качества.
А давайте уточним, она проступает ПРИ использовании багажника или БЕЗ использования?
Я летом снимал обшивку потолка, когда машине был ровно год, ни намека на ржавчину.
Багажник никогда не использовал.
и та и эта, крепления для багажника есть и там и там.
Я например не собираюсь пока использовать багажник и подумываю над тем чтобы залить отверстия герметиком, потом, если что всегда можно разколупать.
она проступает ПРИ использовании багажника или БЕЗ использования?
Вода попадает через дырки!то есть без использования!Брат замазал их литолом.
Очевидно йдеться про отвори в блясі даху. Є ще отвори з нарізаною різьбою в самому кріпленні з зовнішньої сторони але ці отвори не скрізні, отже через них не потече. Ці кріплення з внутрішньої сторони даху зєднані маталевою планкою яка доречі ржавіє (непомальвана). Може то іржа від неї перекидається на дах? Я коли шумив дах то обробив ці планки (вже були невеличкі плямки іржі) мовілем. А ззовні недавно також на всякий випадок залив антикорозійкою (також появились на деяких маленькі крапочки іржі).
Когда вот тут: Лаур 1,4 в классическом серебре 2008г.
делал виброшумку крыши, не было ни намека на ржавчину...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Згенеровано за 0.105 секунд(и), виконано 93 запитів