Re: мы едем на фабрику елочных игрушек (13.12.09 в 8:00)!
Да фотка хороша, все вышли зачётно, только у меня улыбка примёрзла (как на фабрике улыбнулся, так домой с таким видом и приехал)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → мы едем на фабрику елочных игрушек (13.12.09 в 8:00)!
Да фотка хороша, все вышли зачётно, только у меня улыбка примёрзла (как на фабрике улыбнулся, так домой с таким видом и приехал)
Скажем дружно: "Спасибо, ПАПА, за видео !!! " :
www.logan.in.ua/forum/logan/fabrika.wmv
Zevs Серега... Спасибо... Зачетно... Аж самому понравилось... Может расскажешь, потом, как мне самому это делать???
Еще разок подыму тему...
Сусанин, Гоги, Дракоша, Эспейс, Al, AntonVGolovko, Yaros... Вот линк на видеоролик, отснятый во время экскурсии на фабрику елочных украшений в Клавдиево: www.logan.in.ua/forum/logan/fabrika.wmv
ПАПА
Уже скачал, ролик класный получился, большое спасибо
ПАПА
спасибо
как доберусь дома до компа - обязательно гляну
на работе доступ закрыт
Однозначно Зачет. Так, а кто ролик делал Зевс или Папа?
Alex55
это ПАПА такой молодец !
а у меня почему-то показывает только половину ролика (до цеха росписи), а потом выдает ошибку
Drakosha Наташа... ТЫ можешь вообще с флешки забрать, если будешь в районе Соломенки... наберешь телефончик...
Ну що ж цього року і ми з сім"єю побували на фабриці.
Дітям спобобалось, особливо кульки від ТМ Живчик
Ми приїхали самі, приєдналися до таких же як і ми, та провели годинку і стінах фабрики. За екскурсію заплатили аж по 10 грн з дорослого (з дітей грошей не взяли).
Накупили шариків, зробили нам на їх написи, і задоволені поїхали додому.
Ну а на рахунок розрухи, то дійсно, розруха повна.
Dr_Mom Сереж, а чего не маякнул? Мы с Сусаниным тебя перехватили бы, хоть пару минут пообщались
Lavrik
була така думка, але четверо дітей у машині, дуже якось їм тяжко дорога далася, то і не маякував.
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → мы едем на фабрику елочных игрушек (13.12.09 в 8:00)!
Згенеровано за 0.149 секунд(и), виконано 91 запитів