Я б розглядав обидва Hyundai.
Кіа є проблеми з сервісом і через 40 тис RIO починають летіти. У мене сусід вибирав машину свого часу у 2006р, Логан його не вразив, купив Kia Rio, як наслідок він сильно незадоволений сервісом і на 40 тис вже поміняв ходову. У нього також глючило запалення, поміняли все, навіть блок ЕБУ, а виявилося, що на ТО поставили браковані свічі. Що вони зробили в результаті - викрутили свічі у нової машини на складі, а браковані вкрутили туди. Отакий сервіс і політика у корпорації "Богдан". Це може, нажаль, стосуватися і Hyundai, тому превірте за відгуками свого ділера, на скільки я розумію це у Львові.
Однак все ж таки,якщо порівнювати ту ж саму ходову на Rio та Хюндаях, то на KIA застосована складніша задня багатоважільна підвіска, тому там геморою більше завжди.
АВЕО не варто взагалі розглядати, оскільки це не автомобіль, а тотальна конструкторська помилка, яка починає іржавіти після 2-ої зими, з картоннім кузовом, який не витримує краш-тести, і з застарілими двигуном.
А взагалі я скажу, що я вкотре позавчора перезвідчився у правильності вибору Логана. У нас в Київі з Леонідом Мудавецьким взагалі не прибирають сніг на виїздах з дворів. Була колія льодова, біля неї ремонтували трубу гарячого водопроводу і відкачали воду з ями. Ця вода розтопила половину колії. На Логані я проїхав це місце, а от якби був легковий Хюндай, або який-небудь японець (звісно не джип і навіть не паркетник), то були б проблеми. Сів би дном..Отаке.
VW Golf II 1.6D 1987 был в 2003-2008 гг
Logan Ambiance 1.4, ГУР+кондиционер, красный металлик+ГБО 2008 -2019 был
Renault Sandero 1.0sce Life+ ГБО BRC с 2019
0