Все це дуже добре так подивитись, порадіти за хлопців, але не раджу так випендрюватись коли сам в машині.
Було, раніше, надивився-начитався, все позаписував, порозказував і, коли склали протокол, передали мені на підпис, почалась катавасія справжня...
Спочатку уважно його почитав, а потім почав закреслювати порожні місця. Весь час спілкувався з ментярою, інакше не назвеш, через приспущене вікно, машина була закрита. Так от коли я почав ставити розчерки там де мент, пізніше, хотів дописати невідоме, почались крики, погрози...В результаті зламаний вітровик, відкрита машина і я за шкірки витягнутий з машини. Права без складання бумажак забрали, протокол що давав на підпис забрали і поїхали.
Предметом зупинки, була підозра у вживанні алкоголю. Трубки контрольної в них не було...От і складали протокол буцімто відмовився від проходження перевірки на вживання...
Відразу як забрали просвідчення, в їх присутності позбирав чоловік 5 свідків (мовляв звинувачують у вживанні, Ви чуєте запах, невиразну вимову, неадекватну поведінку, агресивність, порушену координацію). Потім попер у ментовку накатав заяву на неправомірні дії, пройшов у медичному закладі перевірку. Наступного дня до їх начальника. Той як дізнався про заяву в ментовці, відразу почав говорити по іншому, мля всі такі ласкаві поставали. Потім пів дня витратив пів дня в суді, справу закрили за відсутністю складу злочину. (Керування у стані алкогольного сп"яніння та, хотіли пришить, ст.185 - злісна непокора.)
Крім того, як забирав заяву в ментовки, гнусавий слідчий, ще раз розказав який я дурак.
Так що дійте по ситуації.
0