Тема: Інструкція користувача для штатної магнітоли з MP3 (Blaupunkt)
Купив сьогодні в Макса його штатну магнітолу з МР3 (в мене була рідна, але без МР3).
Питання: Хто підкаже, де можна скачати інструкцію до неї?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Інструкція користувача для штатної магнітоли з MP3 (Blaupunkt)
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Купив сьогодні в Макса його штатну магнітолу з МР3 (в мене була рідна, але без МР3).
Хто підкаже, де можна скачати інструкцію до неї? like
Міша, ніде, навіть непарся, я шукав дуже довго і незнайшов. Та супер магнітола навіть немає моделі.
smyk написав:Хто підкаже, де можна скачати інструкцію до неї? like
Міша, ніде, навіть непарся, я шукав дуже довго і незнайшов. Та супер магнітола навіть немає моделі.
Инструкции нету на нее, но почти все настройки как на обычной СД магнитоле родной. У меня даже с документами на машину шла только на обычную хотя штатно стояла МР3, некоторые функции нашел методом тыка , типа переключение альбомов, воспроизведение в случайном порядке
ну, у меня есть такое, может хоть отчасти подойдет:
http://www.logan.in.ua/forum/uploads.ph … %E0%ED.pdf
Та супер магнітола навіть немає моделі.
Не відповідає дійсності. Модель Blaupunkt BP6128 нанесена на етикетці з правої сторони.
Якщо бажаєш, завтра відсканую ту що йшла з доками на машину.
Демьян
Дякую, але трохи не то.
Рядовой
Дякую, напевно не треба вже. В принципі, розібрався, нічого складного. На 5 - треки зі всіх папок в довільному порядку. 1,2 - перехід між папками.
Питання: А повтор треку, папки, всього десь виставляється?
Не пам'ятаю, треба глянути. Так глибоко не копав. Послідовний, довільний порядок, по треку вперед, назад, інше не знадобилося...
у меня теперь тоже такая - будем тыкать еще лампочку в кнопку вставлю, а то моя отработала свое
smyk
Випала нагода побувати вдома. Скоро викладу десь увесь пдф, щоб і на нашу музику таки була інструкція в мережі.
Що до альбомів:
Рядовой
сюда давай - http://www.logan.in.ua/uploads.php
или мне на admin(собака)logan.in.ua - я выложу на форуме
Отправил на почту.
..пора додому.
Всем наилучшего.
и где же мануал?
Вот:
Инструкция к штатной MP3-магнитоле Blaupunkt BP6128
Рядовой
Дякую! Таки нема повтору
sps
Рядовой
Zevs
Ще питання стосовно діапазонів радіо: З MW, LW зрозуміло (середні і довгі хвилі). А що таке FM1, FM2, FMT? В інструкції нема. На старій магнітолі такого не було. Хто просвітить?
smyk
Миша, это так называемые " банки памяти", т.е. количество станций запомненных в магнитоле равняеться 18. В режиме FMT она находит самые мощные радиостанции с уверенным приемом.
Миша, это так называемые " банки памяти", т.е. количество станций запомненных в магнитоле равняеться 18. В режиме FMT она находит самые мощные радиостанции с уверенным приемом.
В принципе, как и в большинстве магнитол ценового диапазона 100-130 уе.
Хотя я в своей использую на все три диапазона аж три канала: на первом - Мелодия (для мамы и бабушки), на втором и третьем - радио рокс и новая волна соответственно. Вроде хватает
Moofasta
Рядовой
Дякую! Таки нема повтору
Користуйтеся на здоров"я.
За діапазони: Перемикаються вони за допомогою клавіші 5 (BND) по колу, як написано на сторінці UK-5. Тобто, коли зберігаеш радіостанції в ручну, найкращі - в FM1. Якщо заповнив всі 6 кнопок натискаєш на BND і переходиш в FM2 та знову продовжуєш заповнювати кнопочки. І так далі.
Як на мене, користуватися цією функцією при прослуховуванні не дуже зручно. Коли слухаеш якусь радіостанцію в FM2 діапазоні і хочеш перемкнутися на станцію що в FM1, приходиться слухати все те шипіння що на MW та LW діапазонах поки перемикаєшся за допомогою BND. Краще вже перебирати станції за допомогою клавіш (< та >) але вже на одному і тому ж діапазоні FM.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Інструкція користувача для штатної магнітоли з MP3 (Blaupunkt)
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 94 запитів