Тема: Гра "Єврейське питання"
Підгледів на іншому форумі, ідея дуже сподобалась.
Правила: відповідати на питання тільки питанням. Наприклад: Як Вас зовуть? А чому ви цікавитесь? А Вам це важливо? ...
Ну що почнемо?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Гра "Єврейське питання"
Підгледів на іншому форумі, ідея дуже сподобалась.
Правила: відповідати на питання тільки питанням. Наприклад: Як Вас зовуть? А чому ви цікавитесь? А Вам це важливо? ...
Ну що почнемо?
Ну що почнемо?
А Вы как думаете?
Наверное да?
а чому ви питаєте?
а чому ви питаєте?
А вам не здається це питання абсурдним?
А хіба не гріх у суботу, в священий Шабат, таке вимагати в людей, щоб вони грішили і набирали питання на компьютері?
Якби я не мав родичів у Ізраїлі, то хіба б я пригадував, що сьогодні таки Шабат?
Якби я не мав родичів у Ізраїлі, то хіба б я пригадував, що сьогодні таки Шабат?
Таки много родственников?
А навіщо їм там всім сидіти? Під час останниіх збройних конфліктів з Палестиною Ви б не втекли до Канади, як це зробили вони?
А навіщо їм там всім сидіти? Під час останниіх збройних конфліктів з Палестиною Ви б не втекли до Канади, як це зробили вони?
Хто, Я?
А хіба не Ви?
А хіба не Ви?
А шо це Ви питанням на питання відповідаєтє?
І що, я маю прогавити цю тему і не засвітитись?
Когда светишься счётчик Гейгера не щёлкает?
а хто ж тоді аід?
а хто ж тоді аід?
А загуглить не пробовал?
есть еще одна игра-тупак
отсчет с 999 до 1
а відповідаючи таким чином, хіба ви не порушуєте правила цієї гри?
то ви такі берете в цьому участь?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Гра "Єврейське питання"
Згенеровано за 0.173 секунд(и), виконано 92 запитів