Re: Ту-Ту у Львові
Ту-ту Ротманзу 30 березня біля Гетьмана на В.Великого та Maxim 31 березня десь на Кульпарківський, ближче до Щирецької
сорри дружище совсем неувидел, и тибе ту-ту
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Ту-ту Ротманзу 30 березня біля Гетьмана на В.Великого та Maxim 31 березня десь на Кульпарківський, ближче до Щирецької
сорри дружище совсем неувидел, и тибе ту-ту
Туту синьому логану 6054 біля бомби післявчора.
Туту синьому логану 6054 біля бомби післявчора.
Машина моя, але власник помінявся - я продав її.
Чого ж ти не провів політику партії і не направив чоловіка в наше співтовариство. Ай-яй-яй тобі.
urecmuts написав:Машина моя, але власник помінявся - я продав її.
Чого ж ти не провів політику партії і не направив чоловіка в наше співтовариство. Ай-яй-яй тобі.
Про клуб я все розпопів новому власнику авто. Син його доречі читає цей форум так що я зробив все що міг
Про клуб я все розпопів новому власнику авто. Син його доречі читає цей форум так що я зробив все що міг
А я дивлюся наклейка клубу + наклейка Реги, походив по бомбі нема нікого знайомого
urecmuts написав:Машина моя, але власник помінявся - я продав її.
А я дивлюся наклейка клубу + наклейка Реги, походив по бомбі нема нікого знайомого
Доречі я тебе після бомби бачив - під мостом на Варшавсякій, правда я тепер слушбовому авто катаюся.
Прохання до всіх львів'ян:
Хто може завтра (субота, 10 квітня) в першій половині дня (до 16.00 включно) зустрітись з Костею bartом з Харкова і присвятити трохи часу на знайомство і культурну програму? Я, на жаль, завтра працюю в ролі фотографа на весіллі, тому не зможу. Хто зголоситься, прошу телефонувати зразу йому: 050 191 40 67
Міша, я б допоміг, але раніше 13.00 неможу. Якщо так підходить то з обіду запросто.
OKurylyshynПідійде! Поспілкуємось. Мене поселили на вул. Княгині Ольги. Як можемо завтра зустрітися?
Кажіть точну адресу де живете, я підїду і вас заберу. І телефон в ПМ.
Я десь в 13 бубу вже вільний і наберу.
bart
Короче, я вже відключаюсь, телефон ваш взяв в профілі 0501914...., завтра наберу бо вже пізно. Тоді і домовимся. Мій телефон також є в моєму профілі. До завтра.
Але адресу по можливості напишіть, щоб я по компу подивився де це, бо вул.Кн.Ольги досить довга.
OKurylyshyn
Адреса Княгині Ольги 3. Ваш телефон я також взяв. До завтра!
Все в порядку. З Константином (bart) зустрівся, трохи поспілкувались, попили кави, пива. На вокзал завіз. Дуже приємний чоловік.
Ту-ту bart в Львові.
OKurylyshyn
Дякую, що підстрахував!
bart
OKurylyshyn
Молодці, що зустрілись!
OKurylyshyn
Дякую за все! Було дуже приємно поспілкуватися із симпатичною родиною логановодів! Поговорили і за машини і за життя. Чудово посиділи в кав'ярні і оглянули панораму Львова.
Сподіваюсь - зустріч не остання!
ТУ-ТУ МЦВ 5667 вчора на Зеленій я в тягучці їхав
Ту-ту 4086 сьогодні біля головної пошти
І тобі привіт, запізно замітив тебе, сидів в машині мріяв
Ту-ту 4086 сьогодні біля головної пошти
ту-ту...але я тебе не бачив...
ту-ту...але я тебе не бачив...
Твоя машина була припаркована а я мимо проїжжав
І тобі привіт, запізно замітив тебе, сидів в машині мріяв
Приємно побачити одноклубника посеред дня і безлічі машин
Тук, тук, тук........ вчора вишневому Логану 94 - 33 (із клубною наклейкою під дахом на задньому склі) на підземній стоянці "Ашану". За кермом сидів мужик років 50-55, а поруч жінка, аналогічного віку. При виїзді з паркувальної зони "воділа", навіть не дивлячись по сторонах, ледве не завалив мене у водійську дверку. Я йому пофафакав, а він зараза на великій швидкості, як ошпарений вилетів з підземної парковки на Стрийську і погнав за місто.
Якщо я не помиляюсь, це було колишне авто BeSа (чорні ковпаки на колесах). Сергій! То часом не твоя колишня машинка?
P.S. http://www.lvivs.com/news/
Від сьогодні непристебнутих водіїв у Львові штрафуватимуть. Обласна державтоінспекція розпочинає на території області безтермінову спецоперацію "Ремені безпеки». Як повідомила керівник прес-служби даівців Світлана Добровольська, інспектори ДАІ складатимуть адмінпротоколи відносно тих водіїв, які знаходяться за кермом без ременя безпеки, а також проти мотоциклістів, які їздять на мотоциклах без шолому на голові 0 інформує ЛІГАбізнесінформ. Штраф за ці правопорушення складатиме від 51 до 85 грн.
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.192 секунд(и), виконано 89 запитів