joker написав:Сегодня с женой решили ехать в закарпатье (мукачево, ужгород), конкретного маршрута еще нет, завтра займусь планированием. Если ктото может поделиться опытом то буду рад услышать отзывы.
Проїхали Львів-Мукачево-Ужгород-Самбір-Львів минулі вихідні. Замки, окрім загальновідомих Мукачівського, Ужгородського і Невицького - раджу глянути замок-мисливське помістя Шенборна (на виїзді із Сваляви (точніше в селі Карпати розміщеному одразу за Св.) на території бази Карпати, екскурсійного входу не надибали - тра просто проситись в охоронців за 10грн заїхати на територію). Якщо Ужгород плануєте через сакуру - минулі вихідні якраз був пік - думаю, на ці уже гірше. Сакура на вулицях Довженка, Заньковецької, проспекті Свободи. Ночували в готелі Атлант в центрі старого міста - готель нормальний, але ніяка собака не застерегла від вживання чаю з води з крана - грішу, що отруєння малого та алергія у мене і у малої були саме через ту воду А взагалі - ліпше, мабуть, ночувати десь на периферії - нагуглював якісь мотелі в Перечині.
Logan Ambiance 1.4 ГУР + Конд., темно-синій - Львів
0