Re: куплю окантовку крыла
В Одессу Ченуше надо позвонить.
Хто це?
Дайте тел, позвоним-с...
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → куплю окантовку крыла
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
В Одессу Ченуше надо позвонить.
Хто це?
Дайте тел, позвоним-с...
Да вот же,справа в шапке форума кликай! http://www.cgm.com.ua/
Тоже хочу сие, в Dialogys коды такие
А в мене назріло таке питання:
Якщо глянути на ці фотки Белый Logan 1.5 dci Laureat то все класно дивиться, є гармонія колйорів білого кузова і чорної кромки. Но ще є такий нюанс. Внизу висить чорний бризговик, який красиво переходитьв чорну кромку і потім в чорну полоску бампера.
А чи буде класно дивитись коли на бампері чорної полоски нема? В мене бампер сірий як і машина, як це буде виглядати?
Може хтось має фотки такого варіанту? Або висказуйте своє бачення.
OKurylyshyn треба мати на увазі, що кромка крила не для екстер"єру, а для захисту тієї кромки від сколів і таке інше.
OKurylyshyn треба мати на увазі, що кромка крила не для екстер"єру, а для захисту тієї кромки від сколів і таке інше.
І всетаки, вигляд мене також дуже турбує. От би хтосб фотки скинув такі як я хочу побачити.
Видел на 2 Фазе(бампер в цвет кузова-красный). Чесно? Не очень, сильно выделяется.
Я тоже попервах интересовался кромкой крыла и полоской на дверях. Но знакомый мастер-разборщик (на кузовных работах) сказал, что не стоит цеплять, потому что в таких местах (в щелях) скапливается грязь и способствует коррозии. У меня интерес пропал.
А може є такі кромки що і на бампера лягають від одного кінця до іншого? Це було б вже краще.
Є в Франківську по 220 грн за пару.
Дайте контакт в Франковске. За такие деньги я бы хотел взять! Очень интересен лот!
Дайте контакт в Франковске. За такие деньги я бы хотел взять! Очень интересен лот!
Відписав в РМ
Кому интересно - пишите, звоните! Могу дать все контакты Гриши из Франковска. У него еще есть по 220 гривен. Кол-во не знаю, но сказал, что есть!
Кому интересно - пишите, звоните! Могу дать все контакты Гриши из Франковска. У него еще есть по 220 гривен. Кол-во не знаю, но сказал, что есть!
координаты можно узнать?
координаты можно узнать?
0672822280-Гріша
Звони, может еще у него что-то и осталось!
brus написав:координаты можно узнать?
0672822280-Гріша
Звони, может еще у него что-то и осталось!
Дзвонив, 320 грн. пара, невже так подорожчали за місяць?
невже так подорожчали за місяць
Даже не знаю, но могу предположить, что закончились старые запасы, в связи с чем и идут более дорогие... А может быть спрос поднял цену... кто ж этих биснесменов поймет???
може в нього закінчились вузькі, і він продає широкі за такою ціною?
незнаю які, але сумніваюсь що це інші, просто ціну підняв, хто вкурсі як вони кріпляться до арки? я вот думаю собі якісь брати задні, бо вже трошки краска пооббивалась
у кого есть кромки крыла по адекватеной цене возьму - Андрей 050-932-79-71
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → куплю окантовку крыла
Згенеровано за 0.124 секунд(и), виконано 91 запитів