Тема: поперечини і кріплення для вела.
може в кого є такі девайси? потрібно два кріплення для велосипедів і поперечини на 27-29 червня. з мени морозови-соки-води-пиво-коньяк-горілка на вибір
Бо найважливіші речі у світі дуже прості (с) Прохасько
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → поперечини і кріплення для вела.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
може в кого є такі девайси? потрібно два кріплення для велосипедів і поперечини на 27-29 червня. з мени морозови-соки-води-пиво-коньяк-горілка на вибір
я в эпицентре видел не очень дорогие - в районе 460...500 грн, точно не вспомню...
поперечины могу свои отдолжить - я ими редко пользуюсь...
Fedor Та впринципі вони мені знадобляться тільки на один раз. Брати щоби валялись потім на балконах ....
Fedor Та впринципі вони мені знадобляться тільки на один раз. Брати щоби валялись потім на балконах ....
ну, в общем, поперечины родные если нужны - маякни, отдолжу... ну а самого велобагажника у меня пока нет, хотя активно присматриваюсь.
Fedor
Окей, дякую, якщо найду кріплення буду діставати тебе з приводу габагажника
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Головний → поперечини і кріплення для вела.
Згенеровано за 0.145 секунд(и), виконано 93 запитів