1

Тема: Львів-Крим, альтернативний шлях автомобілем

Для подорожуючих в Крим з західного регіону може бути цікавою наступна інформація:

Традиційне літнє відрядження у Сімферополь в мене завжди проходить через місто Скадовськ, Херсонської області, де я ночую в сестри а потім їду далі в Сімферополь. Так от цього року я вибрав альтернативний шлях, і замість жахливих доріг Львів-Тернопіль-Хмельницький-Вінниця-Умань...
я обрав довший на ~100 км але значно комфортніший шлях на Київ - Львів-Рівне-Житомир, потім звернув з Житомирської окружної на Сквиру і потім на Одеську вже до Умані.

Ось лінк на карту: http://maps.google.com/maps?f=d&sou … =h&z=8

Виходить той самий час, як правило я доїзджаю за 15 годин, дотримуючись швидкісного режиму. Але по якості покриття - небо і земля, особливо знаючи Львів-Тернопіль - бррр... На Київській трасі можна правда попасти на реверси, але це 10-20 хвилин максимум - їхав в неділю 2го серпня, попав на 3 реверси - в сумі вийшло до 15 хв.

Хто на відпочинок - гарної всім дороги!

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

2

Re: Львів-Крим, альтернативний шлях автомобілем

Два года ездил этим маршрутом. В этом году попробовал с Одесской трассы уходить не перед Ульяновкой и на Голованевск, а после Демидовки на трассу Кишинев-Кировоград (М13) с выходом на Р06 за Курипченым. Учитывая тянучки, засады гайцов с их знаками, населенные пункты, то по времени получается быстрее. Минус: маршрут немного длиннее. Плюс: практическая пустая трасса, полное отсутствие ГАИ, скоростной режим на выбор. Кто ездил через Голованевск, Первомайск, Мыгию сразу почувствует разницу.

0

3

Їздив в липні в Крим, і альтернатива Львів-Тернопіль-Хмельницький дуже потрібна. Дорога у плачевному стані. Є декілька відрізків хороших, але їх мало.
Що тут говорити, як при +35 ТІРи їдуть спокійно вдень по всіх дорогах, колії повибивали. А доблесна ДАІ бере податки, і закриває на це очі.

--------------------------------------------------------------------------------
Чіп-тюнінг іномарок у Львові
http://rn-tuning.com.ua
  0

4

Дякую за тему, маршрут передав родичам, які завтра вертаються з Криму.

Логан1,4; Фабія Комбі1,4; Renault Duster 2,0
  0

5

Дорога назад була не така оптимістична як туди - через реверси на Рівенщині втратив багато часу, вчора повернулися о пів на першу ночі, загалом з зупинками вийшло 16 годин. Але коли вже нарешті дороблять весь відрізок Київ-Львів, то буде хайвей не гірше ніж у Європі.

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0