Re: Купить после ПоршКайена ДачуЛоган или Дауншифтинг как смысл жизни
варто поїхати в Карпати дикуном, а не в пансіонат, насолодитися дикою природою... пити річкову воду...
ПиСи: сам тіко повернувсь з таких Карпат.
воду кипятил?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Купить после ПоршКайена ДачуЛоган или Дауншифтинг как смысл жизни
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
варто поїхати в Карпати дикуном, а не в пансіонат, насолодитися дикою природою... пити річкову воду...
ПиСи: сам тіко повернувсь з таких Карпат.
воду кипятил?
BOIL
ні. Боря - там вода чиста
там вода чиста
в річці?
в річці?
в річці, Юра, в річці... Там річки в горах з льодовиків виходять й через пісок та каміння багаторазово фільтрується...
Когда нибудь и мне башню сорвет окончательно от этого трудового лагеря с усиленным питанием в котором я работаю и я сяду на мот и укачу за горизнт, туда где только я, мот и ветер в лицо, Навстречу новой жизни, поселюсь гдето в рыбацком поселке, найду работенку, такую чтоб хватало на еду, минимум на шмотки и на бензин для мотика, и пару-тройку раз в год буду исчезать из этой жизни навстречу новым приключениям. А пока надо выростить детей, обеспечить им будующее прийдется тянуть, грызть, толкать самого себя и потихоньку сходить с ума от этого.
О забыл рассказать, у меня приятель есть, работает режисером фрилансером, на нескольких телеканалах документалки снимает, на довженко, рекламу делает, да все что угодно, режисер он хороший зарабатывает оченьдаже неплохо но примернораз в 2-3 года у него наступает клин когда усталость от обьемов перерабатываемой информации берет верх над сдравым смыслом, и тогда он берет билеты,топор, нож, соль и спички, 500 гривен на обратный билет и едет в карпаты, там он живет глубоко в горах гдето в заброшенном пионерлагере на полном самообеспечении примерно 2 месяца (ловит зверьков, рыбу, собирает ягоды и грибы). Примерно через 2 месяца такой жизни его попускает полностью и он приезжает со свежей, полной новых идей головой.
легкий і безтурботний спосіб життя, що тобі подобається. Значення слова прикольний.
JK220 Дякую за вихідну інформацію. Цікавості заради зазирнув у словник Лесі Ставицької, і от що там знайшов:
Прикольний - потішний, смішний, достойний іронії.
Прикольно - весело, оригінально, з гумором.
Істина десь поруч.
Наприклад, студент в іншому місті. ноутбук, ліжко-місце в гуртожитку - ось і все що необхідно. Але згодом, коли той самий студент одружується - має бути зовсім інше матеріальне забезпечення.
Згоден! Але також є певний процент людей, які ніколи не перестануть бути своєрідним перекотиполем.
Дорога річ дратує один раз - лише ціною, а потім приносить насолоду від її використання.
Але за умови, що зроблена якісно.
Дякую Crane за те, що я згадала рідну мову;)
Будь-ласка!
На власному досвіді можу сказати твердо: не обов'язково Тибет, або Непал, - варто поїхати в Карпати дикуном, а не в пансіонат, насолодитися дикою природою, отримати енергію гір, гірських річок та водоспадів, пити чай з тих трав, що ростуть на полонині, істи лісові ягоди, смажити гриби на багатті, пити річкову воду...
Але не за для дауншифтингу, а просто для того, щоб взяти собі трохи енергетики дикої природи.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Купить после ПоршКайена ДачуЛоган или Дауншифтинг как смысл жизни
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 93 запитів