Re: Стоит ли брать диски кременчугского завода?
но взвесить мне не было возможности.
на оф. сайте: 7.47кг
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Стоит ли брать диски кременчугского завода?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
но взвесить мне не было возможности.
на оф. сайте: 7.47кг
кто сталкивался, подскажите, стоит ли брать стальные диски производства Кременчуг
В 2002-му купляв кременчуцькі диски на свою ВАЗ 2105. Взяв в магазині чотири диски, поїхав на шиномотаж. Там сказали, що два диски не підлягають балансуванню. Вернувся в магазин, там мені порадили вже не вибирати з магазинних, а їхати відразу на їхній склад, і там підбирати. Було очевидно, що для продавців це була абсолютно звична ситуація з дисками цього виробника.
На складі мене зустріли з розумінням, для вибору двох повноцінних екземплярів взяли дисків з десять. З них і вибрали (кращі з гірших).
Про експлуатацію тих дисків нічого доброго не можу сказати. Я тоді думав, що просто неуважно їжджу по ямах, і часто загинаю диски. Тільки тепер, відїздивши кілька років на Логані без проблем з дисками, зрозумів, що причиною частих деформацій кременчуцьких дисків була їх неякісність.
Я сам виробничник, і бажаю землякам з Кременчука позитивної динаміки в якості дисків.
подскажите размер дисков под логан, под резину 195\65\15, еще пожалуйста скажите какой максимальный вынос подойдет на логан???
никто не видел дисков стальных под 4 отверстия а-ля опелевские? которые на литье похожи но стальная штамповка, там просто под 5 дырочную ступицу
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Технічна інформація → Стоит ли брать диски кременчугского завода?
Згенеровано за 0.175 секунд(и), виконано 92 запитів