Тема: Обережно, круті Львівські мєнти!!!
Значить діло було так.
В суботу 25/09/10 прекрасним осіннім ранком, приблизно в 10.00 захотілось мені поїхати на авторинок на Кривчицях, трохи побродити.
Їхав я по Я.Мудрого, пересік Шевченка і біля Краківського базару пішов по Клепарівській вниз до Липинського, попри пивзавод.
Самі розумієте що базарний день, море машин, ще й куча фур на загрузку пивом стоїть, тому всі плентаються 10-15 км/год.
В тій тягнучці я зловив момент щоб обігнати якогось дєда на копійчині, що і успішно зробив. Обгон я здійснював в районі інституту БЖД, там ще пішохідний перехід є.
І тут біля стадіону СКА мене зупиняє милий співробітник ДАІ ( їх там було чоловік 8-9 ) і заявляє мені що я порушив правила обгону, здійснивши маневр ближче ніж за 50 мерів до пішоходного переходу. Цього я зробити неміг, оскільки бачив їх здалеку і зрештою знаю що вони там завжди пасуться в базарні дні, тому обганяв в рамках правил, про що з гордістю сказав інспектору.
Тоді мені було сказано що моє порушення зафіксовано на відео і уникнути штрафу мені не получиться. Я ввічливо послав його в його ж машину заповняти протокол, а сам взяв фотоапарат і почав фіксувати як вони порушують правила дорожнього руху припаркувавшись нагло на тротуарі. Мені також повезло сфоткати їх чудо прибор відеофіксації, я їм пояснив ситуацію як я її розумів, і розказав скільки пунктів ПДР порушили вони, маючи на це фото докази.
За пару хвилин інспектор віддав мені документи і ображено сказав що я не чесна людина і він не хоче мати з таким справи.
Тому будьте обережні на тому місці і не ведіться на їх засоби фото чи відеофіксації, які несертефіковані для такої роботи.
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501