Тема: Надо ли делать антикорр?
Вот приобрёл свою первую машинку Logan 1.6 и задался вопросом. А надо ли делать антикор днища и внутренностей? Подскажите пожалуйста.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Надо ли делать антикорр?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Вот приобрёл свою первую машинку Logan 1.6 и задался вопросом. А надо ли делать антикор днища и внутренностей? Подскажите пожалуйста.
на твое усмотрение
машина обработана с завода
я не делал и пока не вижу необходимости
CharlyX
Забий, вони ітак нормально витримують. Ти ж не плануєш на ній їздити 35 років як в старі, добрі часи.
Я в одному місці камінь зачепив (сам винуватий не розрахував те що машина була перегружена) і цьому місці здер антикор до металу.
Але ржавчини немає (вже більше року).
Але якщо є лишнє бабло то... краще музмку зробити
Але якщо є лишнє бабло то... краще музмку зробити
Золоті слова.
Вище перелічених місць додатково обробляти нетреба. Як показує практика є інші місця які потребують обробки, антикорозійної і антигравійної.
інші місця які потребують обробки, антикорозійної і антигравійної.
Які саме?
1MAX1
Кришка багажника із середини та біля замка, болти кріплення замків в дверях, пластини кріплення багажника під обшивкою даху, приславуті арки задніх коліс, порожнина на задньому правому крилі. Це те що згадав.
Спасибо за информацию.
Купил сегодня машинку. Красота
Вот ещё возник вопрос.
Надо ли ставить подкрылки, брызговики?
Если да, то как это делается на СТО или можно самому? Я в машинах пока ноль
приславуті арки задніх коліс
мається на увазі незакрита підкрилком частина арки?
sani
Я ставил себе задние подкрылки, там под аркой сколько грязи было, в районе бензобака то ваще выгребал час Так что там я бы обязательно залил.
Так что там я бы обязательно залил.
там есть заводская обработка. Думаю, на три года ее хватит, а там можно и обработать.
Надо ли ставить подкрылки, брызговики?
Підкрилки необовязково, а от бризговики треба 100%, а то будуть тебе бакланити всі хто заді їде в мокру погоду.
Їх краще ставити самому, на сервісі дуже дорого. Можна купити універсальні, а можна і рідні взяти на розборці.
CharlyX написав:Надо ли ставить подкрылки, брызговики?
Підкрилки необовязково, а от бризговики треба 100%, а то будуть тебе бакланити всі хто заді їде в мокру погоду.
Їх краще ставити самому, на сервісі дуже дорого. Можна купити універсальні, а можна і рідні взяти на розборці.
А где мона почитать как ставить?
А где мона почитать как ставить?
Якщо універсальні, то там нема що ставити, прикладаєш, приблизно вибираєш його майбутнє місце і все, прикручуєш самонарізами з великими шайбами до пластика підкрилок, але так шоб метал не зачепити. Чим більше самонарізів, тим надійніше, але без фанатизму. І ще, універсальні бризговики раджу брати резинові а не пластикові, останні часто ламаються, особливо зимою.
CharlyX написав:А где мона почитать как ставить?
Якщо універсальні, то там нема що ставити, прикладаєш, приблизно вибираєш його майбутнє місце і все, прикручуєш самонарізами з великими шайбами до пластика підкрилок, але так шоб метал не зачепити. Чим більше самонарізів, тим надійніше, але без фанатизму. І ще, універсальні бризговики раджу брати резинові а не пластикові, останні часто ламаються, особливо зимою.
Дякую. Спробую поставити самостійно.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Надо ли делать антикорр?
Згенеровано за 0.157 секунд(и), виконано 96 запитів