1

Тема: Туго повертається руль

Підкажіть в чому може бути проблема, руль став важко крутитись, пробіг 38000,є гідропідсилювач, витіків рідини немає, рівень в бачку в нормі.  Думав що проблема в гідропідсилювачі був на СТО офіціалів, сказали що з ГУР все нормально і радили поїздити день два.. пошуком бавився але нічого путнього не знайшов, може хтось шось підкаже або направить у відповідну тему ?

Dacia Logan ambiance 1.4 + ГБО
  0

2

Re: Туго повертається руль

Возможно в гидравлику попал воздух.
Где-то (не помню где) вопрос уже обсуждался - нужно попытаться вывести воздух из гидравлических контуров.

0

3

За воздух розмова на сервісі була але її виключили тому шо при повороті руля до упору мали б або пузирьки йти або рідина пінитись а такого немає, міряли чи насос тиск видає - тоже казали шо нормально

0

4

OlegLviv
была подобная проблема - официалы пытались доказать что так и должно быть - но в итоге - отрегулировали рейку - вроде как ослабили и все стало нормально - подобная проблема была примерно на 30 тысячах - сейчас 60 - вопросов больше не возникало

Logan 1.4 amb
  0

5

_Michman а не памятаєш що саме робили- як ослабили - це ослабили болти кріплення чи що?  дякую

0

6 Відредаговано ШуА (2010-11-17 10:03:45)

У меня біла похожая проблема. Ехал ехал и тут руль стал "тяжелым" все оказалосьоень просто - полетел подшипник рулевой колонки. Вначале помогла дополнительная его смазка. на пару месяцев. потом пришлось менять. сам он не пменяется. надо менятть рулевую колонку. Брал на разборке у dimma за 300 грн, все прошло. Пусть СТОшник, если на гарантияя посмотрят. Да и при разборке лучше убедиться лично что с подшипником все в норме. Мои официалы заметили проблему, не заметить было невозможно, но они гады только его смазали, а потом гарантия прошла - все менял за свой счет

Цените то, что имеете
  0

7

OlegLviv
чесно - незнаю.

Logan 1.4 amb
  0

8

Я і сам не повірив - поміняв "все четыре колеса"  і руль став нааааааабаааагато легше крутитись  patsak

Логан - 1,6 Amb.
  0

9

ШуА lдякую, машина вже злетіла з гарантії, на офіціалів ненадіюсь, сьогодні заїзджав на приватний сервіс хотів перевірити розвал-сходження виявилось шо ліва тяга рульова стукає, а вчора мене офіціали запевняли що все в нормі, на рахунок проблеми з рулем сказали спочатку привести в лад ходову і перевірити розвал-сходження і тоді далі думати, тому спочатку хочу привести в лад ходову, на рахунок підшипника дякую за підказку коли візьму тягу і буду міняти скажу щоб обовязково глянули

Анатолій  дякую спробую, як кажуть чим чорт не шутить wink

0

10

Sniff написав:

Возможно в гидравлику попал воздух.
Где-то (не помню где) вопрос уже обсуждался - нужно попытаться вывести воздух из гидравлических контуров.

Ага, это меня колбасило: Особенности гидроусилителя в Логане
Но, покатавшись недавно на Логашике без ГУРа, я понял, то он таки есть! smile

Laureat 1,4 + кондей серебристый металлик by Renault + частичная шумка (пока) by Демьян + подлокотник by Armster + фильтр салона by Modus (косовато) + внешние зеркала by Prestige... пока все!
  0

11

Так фокус з заміною колес не пройшов, буду думати дальше ...

0