Тема: Вітаю з Днем української армії...
Шановні товариші, всіх хто присягнув на вірність народу України, щиросердечно вітаю зі святом.
Бажаю довголіття, наснаги, здоров"я, розуму, витривалості, терпіння та сил....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Вітаю з Днем української армії...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Шановні товариші, всіх хто присягнув на вірність народу України, щиросердечно вітаю зі святом.
Приєднуюсь до поздоровлень і дякую за привітання!!
П'ю, щоб земля без ласки не сумувала,
П'ю, щоб руки міцні чоловіків
Не в стовбур оружья вкладали силу,
А в плуг, і в світ, і в мирний гул машин.
І щоб зло, і війнам всупереч,
Повік не сумували на планеті
Про доброї теплоті чоловічої руки
Ні старі, ні жінки, ні діти!
с праздником
С Праздником...
Як молодший лейтинант запасу також вітаю всіх офіцерів, сержантів та рядових, хто тим, чи іншим способом звязаний з військовою службою чи підготовкою. Всім міцного здоров'я, успіхів і "бойових" (мирних) досягнень. Служу народу України.
Приєднуюсь до привітань!!!
Як новоспечений підполковник запасу, бажаю тим хто служить, дочекатись свого ДЄМБЄЛЯ ! , а тим , хто відслужив тільки приємних спогадів про службу. А тим и тим разом здоров"я, щастя та вдачи!!!
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Вітаю з Днем української армії...
Згенеровано за 0.159 секунд(и), виконано 91 запитів