Тема: порадьте ноутбук до 500дол, 15,6"
Власне вислухаю поради, сам поки зупинився на такому
DELL Inspiron 1545 (1545WT450X2C320DSblack)
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → порадьте ноутбук до 500дол, 15,6"
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Власне вислухаю поради, сам поки зупинився на такому
DELL Inspiron 1545 (1545WT450X2C320DSblack)
Непоганий апарат. На Розетці зараз акція на нього - в подарунок сумку дають.
Тоже задумываюсь о покупке ноутбука. Думаю, сейчас перед Новым Годом крупные торговые сети (Метро, Фоксмарт, Эльдорадо) полюбому какие-то акции будут проводить. Может удастся купить неплохой ноут по акционной цене...
Я купляв недавно для сестри простенький ноут ось тут http://www.5ok.com.ua/DetailProduct_152_58_1134.html
Непогана машина, єдиний недолік то це те що коли його закриваєш то кришка не фіксується защолкою, а просто лягає на корпус.
Їх ціна була сама цікава, та й я в них постійний покупець, тому і знижки на деякі товари получаю.
А в звичайних магазинах я вже давно нічого не купляю, на 30% дорожче як мінімум, хіба одяг і продукти.
Ant
если надумаешь DELL покупать обязательно бери с подсветкой букв на клавиатуре (очень жалею что себе не купил с подсветкой)
PS у самого DELL Studio 1535, доволен что слон
PSS чуть не забыл, обязательно смотри производителя (ну если DELL) там сборки Китай, Ирландия и еще кто-то (мне достался Ирландия) там просто сборки немного отличаются, а так (еще повторюсь) аппарат хороший
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → порадьте ноутбук до 500дол, 15,6"
Згенеровано за 0.129 секунд(и), виконано 95 запитів