Тема: Активація штатного бортового компютера Івано-франківськ
Хто допоможе ! Підскажіть до кого можна звернутися по активації штатного БК в Івано-Франківську з прошивкою 6001. Дякую! Моє ICQ 302078814, t.0671245024
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація штатного бортового компютера Івано-франківськ
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Хто допоможе ! Підскажіть до кого можна звернутися по активації штатного БК в Івано-Франківську з прошивкою 6001. Дякую! Моє ICQ 302078814, t.0671245024
Проводиться набір на активацію штатного БК в м.Івано-Франківську, є вже два автомобіля потрібно 4-5 машин пишіть.....
Sl@k
Рекомендую заїхати до Джі-Джі (Георгій), він свій логан-магазин має, можливо він підпишеться, а може і парочку постійних клієнтів піджене.
Якщо незнаєш (те) такого, можу дати координати.
Так знаю був в нього , треба запропонувати
якшо руки прямі можу допомогти разом з різними пррибембасами (заміна підсвітки салонного освітлення ) ціна питання по домовленності принципово заробіток не цікавить професійно займаюсь діодною технікою
заміна підсвітки салонного освітлення
А це мене цікавить, коли можемо зустрітись, поговорити?
Saturn написав:заміна підсвітки салонного освітлення
телефон скинув
OKurylyshyn написав:Saturn написав:заміна підсвітки салонного освітлення
телефон скинув
Дуже дякую за зміну підсвідки приборної панелі. Вийшло просто шикарно, навіть краще ніж я очікував.
Saturn написав:OKurylyshyn написав:А це мене цікавить, коли можемо зустрітись, поговорити?
телефон скинув
Дуже дякую за зміну підсвідки приборної панелі. Вийшло просто шикарно, навіть краще ніж я очікував.
Прошу Узайте з задоволенням
OKurylyshyn а хде фото? Интересно же
OKurylyshyn а хде фото? Интересно же
Я, наприклад, так роблю:
OKurylyshyn а хде фото? Интересно же vissla
Ну неможу я так швидко...
Ось виставив фото в бортовику, дивіться Logan Prestige by OKurylyshyn
Фото зроблені зранку, тому можливо невидно повної картини. Вечірком ще раз зроблю, тоді має краще бути видно.
Sl@k написав:Хто допоможе ! Підскажіть до кого можна звернутися по активації штатного БК в Івано-Франківську з прошивкою 6001. Дякую! Моє ICQ 302078814, t.0671245024
якшо руки прямі можу допомогти разом з різними пррибембасами (заміна підсвітки салонного освітлення ) ціна питання по домовленності принципово заробіток не цікавить професійно займаюсь діодною технікою
навіть так?)цікавить активація БК 6001
У Львові активація БК накрилась мідним тазом.Якщо буде в Івано-Франківську - я приїду.Мені недалеко впринципі...
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація штатного бортового компютера Івано-франківськ
Згенеровано за 0.132 секунд(и), виконано 95 запитів