1

Тема: Збільшення кліренса авто

Автомобіль Логан седан 2007 р.в  . В авто стоїть ГБО . Із за балона в багажнику задні пружини просіли . Загалом якщо збоку дивитися на авто  при 0й загрузці таке враження , що на задній сідушці сидять 3є 100 кг мужика .
Значить хотів би запитати власників - як цю пролему ви вирішували . Чи є збільшені проставки під задні пружини , щоб я зміг підставивши їх вирівняти рівень задньої частини авто до нормального стану . Якщо є , то де їх придбати .
Заміну задніх пружнин думаю не пропонувати , оскільки ефект через декілька місяців буде аналогічний .
Дякую . Чекаю відповідей .

0

2

Re: Збільшення кліренса авто

Помню была где-то тема о проставках. Не помню в какой теме, наверное "тюнинх"

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

3 Відредаговано Goric (2011-01-21 12:46:01)

Поставь пружины от VANа, и будешь грузить по 800 кг. smile

4

Можно и от МСВ, там ведь пружины жоще чем у седана.
Хотя:

Myrik86 написав:

Заміну задніх пружнин думаю не пропонувати

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

5

Я думаю, что это не от газового балона они просели.
У меня тоже 2007 года, балона нет, дизель, но я часто езжу с полностью забитым багажником и 5 человек в салоне, и ничего не просело за почти 60 000 км.
Что-то вы не договариваете.

6

Поддерживаю.
Видел машину 6 лет, так там действительно просели, но и возраст.

Рено Сценик после Логана
  0

7

Машине 4.5 года - пружины просели , но грузоперевозками(в том числе мужики по 100 кг ) не занимался, думаю все таки на МСВишные поменять  smoke

Nissan Qashqai 1.6 SE LEO
Logan 1.4 sport передан по наследству Henry Junior
Клубу жить , нам - дружить , а кто против - будем бить!!!
Нету кризиса лишь у тех , кто доволен всем - Я ДОВОЛЕН!!!
  0

8

Я вот наоборот думаю как занизить lol

"Это невозможно!" - сказала Причина. "Это безрассудство!" - заметил Опыт. "Это бесполезно!" - отрезала Гордость. "Попробуй..." - шепнула Мечта.
  0

9

Maxim
А вы поменяйтесь smile

10

Пружины от Эйбах вам помогут. Я такие использую уже как 45т км. Нормально.
И желание повысить клиренс было только прошлой зимой.

Рено Сценик после Логана
  0

11 Відредаговано Donpedro (2011-01-21 14:43:05)

Так, була вже така тема. У мене стоять проставки на задніх пружинах. Проставки від Нексії. Висота 30мм але цього дещо забагато.

P.S. Пружини з червоною міткою. Самі жорсткі.

0

12

У голандцев хорошая трава...
http://files.myopera.com/axiom65/albums/277119/Dacia-Logan_WIP.jpg

2019 Стёпа 5МКПП 1.5 dci азурный Zen буддист               35 тк
2007 Logan MCV 7 мест 1.6 8v серокометный Laureate     113 тк
...Доборолась Україна до самого краю. Гірше ляха свої діти її розпинають...
(старший по бан-листу: Дядя Фёдор, рядовой состав: тоже есть, лень перечислять...)
  0

13

Donpedro - дякую за фотозвіт . Нормально підходять дані проставки під пружину , ніяких нюансів при установці не має . Бо якщо такі ставити , то їх треба буде укоротити , бо 30 мм може це і забагато , але в мому варіанті може буде саме то що треба ...
Напевно що зупинюся на цьому варіанті .

Щодо того що не договарюю , розказую так як є . Власник я 2й . Машина була в таксі 1,5 роки до мене . Що з нею було до мене - я не знаю . А взяв її вже з такою посадкою , яка є зараз .
Якщо буду ставити проставки , обовязково пофотографую smile

0

14

отъездил на своем Логаныче больше 100, из них 80 с газом и таких проблем не было
а кода вы машинку брали?

0

15

Может у этого Логана еще и полный привод?  fly

Будьте внимательны к своим мыслям - они начало поступков. /Лаоцзы/
MCV 1,6+ГБО+ЭСП+БК+ЧТ (by _AlexSander_)
  0

16

Lavrik написав:

Можно и от МСВ, там ведь пружины жоще чем у седана.
Хотя:

Myrik86 написав:

Заміну задніх пружнин думаю не пропонувати

Пружины задние на седан и МСВ совсем разные(в.т.ч. балка задняя,амортизаторы задние,подшипники задние,колодки задние)

0

17

celly_xxl +1000 !!! тому і написав щоб не пропонували пружини , оскільки було передчуття що почнуть пропонувати з Універсала поставити smile

0

18 Відредаговано gal-0 (2011-01-22 20:36:44)

Myrik86 написав:

Donpedro - дякую за фотозвіт . Нормально підходять дані проставки під пружину , ніяких нюансів при установці не має . Бо якщо такі ставити , то їх треба буде укоротити , бо 30 мм може це і забагато , але в мому варіанті може буде саме то що треба ...
Напевно що зупинюся на цьому варіанті .

Лучше всего подходят от ланоса (нексии) стандартные, они не так сильно подымают, те что на фото эта типа чуть увеличенные. Но стандартные на базаре трудно найти, все на ланос покупают увеличенные big_smile , тоже чтобы зад поднять. Я себе такие поставил, как раз скомпенсировали просадку от ГБО и дополнительной шумоизоляции.

Citroen C5 Aircross 2.0 180HP
Тойота Королла 1,6 CVT Style 2017 була sad, Тойота Королла 1,6 АТ Luna 2008 була sad
Логан Лауреат 1,6+кондиционер+ГБО+чип, шумка 2005 г.в. була sad
  0

19

у меня 235тыс. в такси и не просела app (даже стоки родные smile  хотя думаю летом придется уже менять). но тема интересная upp . а как на скорость не шатает с таким клиренсом?

logan 1.4 2006 г база
  0

20

pavel_iv77 написав:

у меня 235тыс. в такси и не просела app (даже стоки родные smile  хотя думаю летом придется уже менять). но тема интересная upp . а как на скорость не шатает с таким клиренсом?

У меня 26000км на газу - тоже присела,но у меня баллон 65л,вес баллона - 27 кг+60л газа(примерно 30кг

Логан седан 1.4+ГБО+шумка+ксенон+ЭСП+подогрев сидений+парктроник
  0

21

ssergzt написав:
pavel_iv77 написав:

У меня 26000км на газу - тоже присела,но у меня баллон 65л,вес баллона - 27 кг+60л газа(примерно 30кг

я на бензе и практически не чего в бакажнике не ездит big_smile

logan 1.4 2006 г база
  0

22

pavel_iv77 написав:

а как на скорость не шатает с таким клиренсом?

и в верхней точке аморты могут разбиваться быстрее на кочках...

Suzuki SX4 New (S-Cross)

Logan Ambiance-1,6 (2006-2014)
  0

23

mekena написав:
pavel_iv77 написав:

а как на скорость не шатает с таким клиренсом?

и в верхней точке аморты могут разбиваться быстрее на кочках...

по идеи и жескость сильнее

logan 1.4 2006 г база
  0

24

gal-0 - цікава ідея щодо заводський пружин від Ланоса . Але є деякі сумніви щодо доцільності встановлення таких пружин .
Я як власник ще другого бобика під назвою Ланос
http://s43.radikal.ru/i102/1005/19/efa61194ae6e.jpg
http://i044.radikal.ru/1011/90/9fdec4b30c88.jpg

Ланосоводи замінюють заводські пружини на тіпа "усилені"  по причині сильного просідання автомобіля при посадці хоча б 2х людей назад . Дуже часто пружини просто не витримують незначних навантажень і в них ламаються верхні витки . Тому і ставлять усилені . Но якість там метала ніяка і вони починають просідати з часом . А що ми хочим коли пара коштує 300 грн і при цьому базарники явно що заробляють на них не 50 грн ....
Виходячи з того що Ланос і Нексія - це теж саме , що Вектра А і Кадет , то і пружини мали би підійти від них безпроблемно . Так само дехто ставить на Ланоси просівші пружини від Е30 БМВ .
А вот знайшов фотографію - що мені не подобається в кліренсі . Може добре не видно буде , але задня частина авто присажена більше чим передня .

http://i.piccy.info/i5/65/23/1002365/P1243271_500.jpg

це сильно не побачиш , але коли стоять 2 логана один коло одного , то різницю видно сильно

0

25

Myrik86 написав:

gal-0 - цікава ідея щодо заводський пружин від Ланоса .

Не пружины от ланоса big_smile а проставки которые под пружинами dumbom  angel

Citroen C5 Aircross 2.0 180HP
Тойота Королла 1,6 CVT Style 2017 була sad, Тойота Королла 1,6 АТ Luna 2008 була sad
Логан Лауреат 1,6+кондиционер+ГБО+чип, шумка 2005 г.в. була sad
  0