1

Тема: Масло на внутрішньому пильнику

Вибачте за нову тему, є подібні, але бачу що вони вже повимирали.....
У мене після того як замінили ліву полуось, постійно на внутрішньому пильнику (той що біля коробки) масло підтікає, але думаю що несильно так як ніколи не замічав (Слава Богу) слідій на підлозі у гаражі чи стоянці, трохи поїздив, і поміняв пильник внутрішній, і через пару днів знову результат той самий, ну вже наїздив тисяч 10, на СТО кажуть що нічого страшного, головне щоб не текло і що і масло доливати непотрібно бо тікає небагато, а якщо доливати то тиск знову збільшуватиметься і текти буде ще бульше...., гарантії немаю, і що робити також не вкурсі, ЗАБИТИ? ХТО ЩО ПОРАДИТЬ? ДЯКУЮ storstark

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

2

Re: Масло на внутрішньому пильнику

ls7 написав:

Вибачте за нову тему, є подібні, але бачу що вони вже повимирали.....
У мене після того як замінили ліву полуось, постійно на внутрішньому пильнику (той що біля коробки) масло підтікає, але думаю що несильно так як ніколи не замічав (Слава Богу) слідій на підлозі у гаражі чи стоянці, трохи поїздив, і поміняв пильник внутрішній, і через пару днів знову результат той самий, ну вже наїздив тисяч 10, на СТО кажуть що нічого страшного, головне щоб не текло і що і масло доливати непотрібно бо тікає небагато, а якщо доливати то тиск знову збільшуватиметься і текти буде ще бульше...., гарантії немаю, і що робити також не вкурсі, ЗАБИТИ? ХТО ЩО ПОРАДИТЬ? ДЯКУЮ storstark

Насколько помнится,даже на "Москвичах" и "Волгах" 70-х допускалось только "потение"сальников(просто жирное пятно у сальника),но никак не подтекание!И ,если не ошибаюсь,именно левый пыльник держит всё масло коробки. imho2 течь надо устранять!

Logan 1,4 Base 2006 г.
  0

3

ну у мене не тече, так щоб текло, просто частина пильника та що біля підшибника в маслі, а на землю не капає...пробував замінити пильник з підшиьником, результат той самий

Моя перша іномарка - Дачія логан 1.4 base, колір - сірий. пробіг - 109 тис. Установка ГБО 4 (метан).
  0

4

ls7 написав:

на СТО кажуть що нічого страшного, головне щоб не текло

И правильно говорят  perec

0

5

Намагаюсь зараз вирішувати цю проблему.Є оригінал пильнику , на док підібрали по він, буде коштувати 2505 гр , ався піввісь 3391, але вона АСАМ, а кажуть, що це якість не дуже..Може хтось має досвід?

0

6 Відредаговано Александр007 (2024-03-05 10:59:56)

yuratantra8,
АСАМ не бери лучше другой.
Менял все в сборе. И порядок.
Менять один пыльник повторно протекает.

Киев
Шкода Рапид 1.6, .110л.с ....+  Дастер 1.5,  110л.с
Бортовой тут: https://www.logan.in.ua/forum/topic1840 … 110ls.html
  0

7 Відредаговано igorsh88 (2024-03-06 10:33:00)

yuratantra8 написав:

Може хтось має досвід?

Мав подібний досвід. Потік зовнішній пильник. Замінив привід в зборі. Брав VKJC8150.
Деталі в бортжурналі -> тут описано дане бізобразіє

БОРТОВИЙ ЖУРНАЛ
• Dacia Logan MCV 2011 1.6 16v К4М Laureate ГБО BRC
• Dacia Sandero 2009 1.6 MPI К7М Ambiance
  0