Re: Активація БК у Львові
Zevs Величезне ДЯКУЮ.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Zevs Величезне ДЯКУЮ.
Список на першому посту готовий.
раніше актуальні теми за кнопкою "календар" листав - зараз вона у мене на файерфоксі не працює
А чего молчал ?
Я звичайно не знаю принцип роботи "календаря", але він в мене також не працює!
ну і в мене теж не працює
Dreams
Odja створюй нову тему - активація календяря в файрфокс
в мене Opera
І в IE тоже не фуричить
Dreams тоді просто активація календаря
Зєвс гастролює по Украйні
Odja створюй нову тему - активація календяря в файрфокс
Та ну , це мене не дуже цікавить, просто захотілось трошки відволіктись .
Odja отаке.. як до діла, то в кущі?
_AlexSander_ Та оце така западеньська сутність, тим паче що кущі то бувають з ягодами.
Я ітак після слова ""Модератори" зі стида згораю що не знав хто це такі, а тут ще й календар я власне його працюючим не бачив і не знаю його властивостей та переваг.
Odja Модератор — людина, що відповідає за дотримання встановлених норм поводження на інтернет-ресурсах, частіше форумах.
А про календар я теж нічо не знаю
Dreams та я вже знаю , але стидно тому що до того не знав, хоча не рахую себе таким далеким від глобальної мережі і тому подібне.
та я вже знаю
А як на моє скромне имхо - незнання активними юзерами форуму модераторів - тільки честь робить стилю роботи модераторів, принципам побудови форуму, та стилю спілкування усіх юзерів. Такщо сміливо можете вважати, що заробили жирний + як в модерів, так і в усього форуму (за те що похвалили, в т.ч. ненавязливість модерування) і вимагати з усіх по чоколяді.
Доброе утро! помните мою небольшую "печальку" с машиной?)) Нашли того мудака Оказывается он в ту ночь ещё на моей улице ограбил 8 авто, в том числе у друга с моего двора умудрился снять спойлер,который был на саморезах)) Ничего,теперь сидит в камере времененого содержания,попал парень.
V.Solncev
То тобі ще "пощастило"?
V.Solncev а толку, что нашли. ты ж заяву не подал в ментовку..
Доброе утро! помните мою небольшую "печальку" с машиной?)) Нашли того мудака Оказывается он в ту ночь ещё на моей улице ограбил 8 авто, в том числе у друга с моего двора умудрился снять спойлер,который был на саморезах)) Ничего,теперь сидит в камере времененого содержания,попал парень.
Заяву написать никогда не поздно,с описанием украденного,возможно что-то и вернётся.Но если бы это сделано было по горячим следам,шансов было бы гораздо больше. стоит это сделать,ведь чем больше доказанного ущерба натворил этот урод,тем дольше он не появится на наших улицах.
З ubr переговорив телефоном
Сергій - глянь, будь ласка, в "личке" побажання-запитання пр орозводку додаткових точок живлення для реєстратора і навігатора.
ubr якщо чипляєшь під дзеркало, то від плафону освітлення.
Тема заглохла.
Мабуть всі бажаючі вже записані і ще когось очікувати не варто.
Народ, львівяни, хто може на вихідні позичити будівельний фен, такий яким фарбу з вікон-дверей знімають?
Потрібно для роботи по темі. Відгукніться хто має, я підїду заберу.
Народ, львівяни, хто може на вихідні позичити будівельний фен, такий яким фарбу з вікон-дверей знімають?
Потрібно для роботи по темі. Відгукніться хто має, я підїду заберу.
Доречі! Я взяв в тестя цей фен, але забув сказати, він звичайно саморобний, але жарить нівроку, так що Сергій може вже свій не брати.
Сторінки Назад 1 … 10 11 12 13 14 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.214 секунд(и), виконано 78 запитів