Re: Активація БК у Львові
Engineer Спасибочки.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Engineer Спасибочки.
_AlexSander_ Чесно кажучи сам дивуюсь.
Якщо буде наступний раз то обов'язково треба буде шукати цегляний гараж, бо металевий це жесть.
просто наприкінці вересня я робив активації в Донецьку.. теж в залізному гаражі.. і навіть з обігрівачем було дуже холодно.. так то в вересні.. а тут лютий..
Ну хлопаки, про жесть можете мене спитати, я там був до самого кінця. Ну його в баню. Незнаю як хто, але я там чуть не здох від холоду, в мене руки обморожені.
Але це все дурниці. Ми познайомились з багатьма новими людьми. Було 12 машин які активовувались, всі дуже привітні і хороші люди.
Окреме дякую Odja, він 2 дні був весь час біля гаражу, всіляко помогав, робив фотозвіт, канапки, гарячий чай і т.д.
Володя, тобі +1 в рейтинг.
Також дякую Yesip, він також був довго з нами на місці і допомогав різними порадами по ходу роботи, тобі також +1.
Цю активацію можна порівняти з мінімальним злетом Логан-Клуба 2011 року.
Окремий респект Смику і Ротманзу що знайшли час і підїхали поговорити, познайомитись і приїхали не з пустими руками .
Одним словом ми зробили багато корисних речей щоб Логановодам в Львові їздилось приємнішше і економнішше.
Також появились і нові члени Логан - Клубу.
Всім дякую за пророблену роботу і потрачений час.
А найбільше дякуємо Сергію, який в таку погоду приїхав щоб людям допомогти.
від мене теж отримайте плюси. Обидва
OKurylyshyn
Odja
На фото маловато хлопців в кадрі
А я таки захворів. Температура вчора була 38. Лікуюсь на роботі.
dr_brumental . Скорейшего выздоровления!
Да уж (( А я так хотел попасть на данную "сходку" )
Сподіваюсь, це не остання "сходка" була. Так що наступного разу можемо зустрітися.
dr_brumental Сергій, як самопочуття?
Не дуже, але вже трохи краще, ніж вчора та позавчора. Тут ще втома наклалася, мабуть. Три тижні напруженої роботи з мінімальним відпочинком, особливо у вихідні. Сподіваюсь на ці вихідні добре відіспатися та відпочити.
dr_brumental, виздоровлюйте
А на активації чіп-тюнінг ніхто не робив????????
Ні, на цей раз ніхто. Поки що тільки цікавилися.
dr_brumental екватор тижня вже пройшов, так що до кінця робочого тижня ще трішки залишилось, так що тримайтесь, все буде гаразд.
Сьогодні бачив Руслана(yesip) та Олега(OKurylyshyn) і це дуже тішить, що така штука як активація БК, познайомила мене з новими людьми.
Доречі, дякую Руслану за допомогу з кінцевиками і тобі в рейтинг, а Олегу за те що він у нас такий у Львові є.
АКТИВАЦІЯ БК У ЛЬВОВІ НА 26.02.11.-27.02.11. ЗАКІНЧЕНА
ХТО МАЄ БАЖАННЯ ЩЕ АКТИВУВАТИ БК - ПИШІТЬ, ОБОВ'ЯЗКОВО ОРГАНІЗУЄМО ЦЕ ВСЕ ДІЛО РАЗОМ І ПОПРОСИМО СЕРГІЯ(dr_brumental) ПРИЇХАТИ ДО НАС ЩЕ РАЗ .
Може заплануємо слідуючий збір десь перед Пасхою чи зразу після? буду на Пасху у Львові в родичів 100%, тому було б зручно) Що інші на це скажуть?)
Може заплануємо слідуючий збір
Для цього треба шукати людей, у яких не активований БК. Ті у кого активований, можуть приїхати і
Хотя може до того часу вони на чіповку погодяться.
Правду пижите Lavrik, тепер назбирати людей, тим паче після недавньої активації буде важко, але тим неменше хто має бажання обов'язково відписуйтесь. А нарахунок такого часу як Паска, мені здається що нічого не вийде, хоча в суботу 23.04.11. на один день зібратися можна.
Правду пижите
Можна на ти
ОК Lavrik, будем на ТИ
ООООООООООООООООООООООООО я тільки зауважив що я став Членом Логан Клубу - це круто
ООООООООООООООООООООООООО я тільки зауважив що я став Членом Логан Клубу - це круто
Ну ти даєш, я ще зранку побачив. ГОРДИСЬ!!!
Власне цим зараз і займаюсь, боюсь що зараз гордість попре через край .
OKurylyshyn, Odja
Хлопці, ви до речі, про пиво не забули? А то мовчите, нічого не кажете.
ви до речі, про пиво не забули?
Якщо чесно то я вже забув, але добре було.........
Сторінки Назад 1 … 17 18 19 20 21 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.203 секунд(и), виконано 74 запитів