Re: Ту-Ту у Львові
Привіт сьогодні зранку на бічній Дорошенка срібній MCV 3984
-----------------------------------------
Cтрахова компанія БРОКБІЗНЕС, партнер клубу у Львові!
(097) 223-88-69 або (032) 253-75-83
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Привіт сьогодні зранку на бічній Дорошенка срібній MCV 3984
Ту-ту Юрєц вчора в обід на Шевченка.
smyk тепер бум знати...
1. Ту-ту сьогодні в 15.00 сірому МСВ, фаза 1, номер 39-84 на куті Костюшка - Дорошенка.
2. Ту-ту сьогодні в 18.30 темному Логану, фаза 2, на Олени Степанівни, стартував від Електрону біля сервіс-центру Самсунг, я тебе на перехресті з Братів Міхновських зловив (фото нижче)
OKurylyshyn
Вчора і сьогодні Ту-ту твоїй машині біля Аля Мінут коло офісу
smyk
Ту-ту-ту і тобі.
OKurylyshyn привіт вчора на Героїв Упа близько 17-00...я так розумію, біля роботи
Ту-ту сегодня около половины шестого красному лгану-универсалу с клубной наклейкой на Пасечной. Ехал за тобой до поворота на Тракт.
Ту-ту вчера темно синему логану с наклейой на заднем стекле около автонавантажувача на Рясном.
Ту-ту синьому логану з наклейкою клубу, біля ВАМу в Рясне.
Ту-ту сегодня около половины шестого красному лгану-универсалу с клубной наклейкой на Пасечной. Ехал за тобой до поворота на Тракт.
Це я катаюсь там часто,
OKurylyshyn Фа-фа тобі біля 4 корпусу політеха і аж до ц. Юри сьогодні зранку близько 9-30 Я на червоному Сітроені С4 купе був..
samvexler
Ту-ту і тобі, бачив тебе. Хороший сітроєнчик.
OKurylyshyn дякую
Блим блим і фа-фа брудному вишневому Логану (седан) з клубною символікою справа близько 18-45....я їхав позаду від Героїв Упа і разом доїхали аж до світлофора Кульпарківська-Антоновича...водій по тел. говорив..і звернув наліво потім..на Антоновича
водій по тел. говорив
счас гайцы полистают форум и протокол нарисуют. а свидетелем тебя возьмут
Ту-ту сьогодні в обід.
Колеги! 5-6 травня буду у Львові у відрядженні. Матиму вільний час 5-го після 18.00 і 6-го десь з 11.00 і до відходу поїзда (поїзд о 17.05). Може зустрінемося?
bart давай краще 14го я теж буду
bart
Якщо буде можливість, то обов'язково побачимось.
bart давай краще 14го я теж буду
Та я десь у тих числах буду вже в Херсоні!
Ту-ту синьому логану з наклейкою клубу, біля ВАМу в Рясне.
О! Как приятно увидить свою бывшую машинку! А она не изменилась.Только в январе продал.
О! Как приятно увидить свою бывшую машинку! А она не изменилась.Только в январе продал.
А тепер на якій катаєшся?
alexcheff написав:О! Как приятно увидить свою бывшую машинку! А она не изменилась.Только в январе продал.
А тепер на якій катаєшся?
Dacia Logan MCV Ambianse
Львів'яни, наш форумчанин з Харкова bart (Констянтин) у Львові. Має трохи вільного часу вечером, або завтра до обіду.
Можливо хтось може під'їхати, чи підійти і пивка з ним попити, познайомитись, а то йому скучновато самому в чужому місті.
Хто може скласти хорошому чоловікові компанію відгукніться. Його номер в профілі.
Ми з ним особисто знайомі, розумний і приємний чоловік, але нажаль я цього разу неможу з ним зустрітись.
Виручіть хтось.
Сторінки Назад 1 … 14 15 16 17 18 … 28 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Ту-Ту у Львові
Згенеровано за 0.179 секунд(и), виконано 88 запитів