Тема: Куплю багажник на крышу
Куплю багажник на логан седан, обычный поперечный, желательно недорого, можно б/у. Релинги и прочие прибамбасы не нужны.
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю багажник на крышу
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Куплю багажник на логан седан, обычный поперечный, желательно недорого, можно б/у. Релинги и прочие прибамбасы не нужны.
tigroff
Так тобі поперечини потрібні, чи корзина?
Непонятно
да, поперечины.
да, поперечины.
Якщо нові, то можу дати контакт в Львові, де багато наших машин брали.
Якщо ціна б підійшла то можеш там замовити, а я заберу і тобі перешлю.
Цей продавець має різні, але найоптимальнішші це AutoMaxi, ціна в районі 700-800грн, сам такі юзаю, дуже задоволений.
Ще ціна залежить чи поперечини чорні, чи сірі-оптикаємі. Чорні дешевші.
Это поперечины на релинги, а мне нужен просто багажник, состоящий из поперечин, крепящихся на штатные места. К сожалению не могу ни фотку примерную загрузить, ни ссылку дать, форум не дает.
типа этих - renault-dacia.com.ua/im.php?image=/topicsfoto/alexdacia/fca898bf4ebcc180edd7a2f6223b6c51.jpg
tigroff
Точно такі він і продає, і такі ж в мене (седановські)
А фотки з МСВ я просто скинув щоб було видно які вони.
Глянь тут http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 92#p223392 або тут http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 47#p236247 ну і тут http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 40#p246740
Це моя машина.
Гуд. Сірі я так розумію кращі за рахунок того, що обтикаємі? Тоді візьму сірі. Куди перерахувати гроші і т.п.?
Гуд. Сірі я так розумію кращі за рахунок того, що обтикаємі? Тоді візьму сірі. Куди перерахувати гроші і т.п.?
Не спіши, я сьогодні зайду до того мужика на базар і тобі передзвоню, скажу ціну і все решта. Якщо підійде то будемо щось рішати.
Почекай 2 години.
Ну і телефон свій в профілі напиши.
В профіль написав, на всяк випадок продублюю тут, 067-530-78-22, Ігор.
tigroff
Чекай дзвінка.
Дивись РМ
обычный универсальный багажник (из 2х поперечин) на рынке стоит 80-150 грн. на логан подойдёт.
_AlexSander_
Саша, такі брати не раджу.
По перше вони з часом зсередини ржавіють і гниють.
По друге вони гнуться і велику вагу не витримують.
Я спеціально їздив на авторинок і дізнався ціни.
Якщо поперечини АвтоМаксі то:
- сірі 1100 грн.
- чорні 560 грн.
А якщо польські Amos то:
- сірі 650 грн, але їх треба замовляти
- чорні 420 грн.
OKurylyshyn беремо з Росії, з рейлінгами
_AlexSander_
Поперечини в мене вже є, купив зразу як машину взяв.
Ну і рейлінги вже тепер є
Тільки залишилось їх разом з'єднати і повний порядок.
Багажник куплений, Олегу величезний респект і уважуха Фотки будуть трішки згодом.
tigroff
Ну що, поперечини вже поставив?
tigroff
Ну що, поперечини вже поставив?
Ще ні, переїжджав у новий дім, було трохи не до того, і ще мабуть не скоро буде
День добрый, а мне вот как раз такой багажник нужен, потому как AMOS давит на крышу. Куда бежать, платить? Может есть б\у?
bah78
Знаю чоловіка в Львові який їх продає, правда яка зараз ціна не знаю. Якщо дуже потрібно то можу дізнатись.
Интересно,а корзина-багажник существует? Помню,милое дело-накидал непотриб всякий и прёшь на дачу Если есть,то и универсала не надо)))
Знаю чоловіка в Львові який їх продає, правда яка зараз ціна не знаю. Якщо дуже потрібно то можу дізнатись.
То яка ціна?
Олег, OKurylyshyn какой длины у тебя бокс на крыше ? Как себя машина на трассе ведет?, сильно шумит?, расход?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю багажник на крышу
Згенеровано за 0.146 секунд(и), виконано 91 запитів