Я був у Шацьку уже пару раз,востаннє як відпочивав то здивувало те що ціни змінились а інфраструктура залишилась на місці,тут все залежить від того на що ви сподіваєтесь,якщо оберете приватний сектор то там можна найти щось і дешево але по суті будите жити в звичайному селі,а біля вашого "пляжу" можете зустріти різну живність по типу корови чи гусей,якщо виберете санаторій -пансіонати то діло як на мене веселіше буде,там є і нормальні піщані пляжі і дитячі майданчики з качельками і прокати човнів і дискотеки-бари-ресторани,але норм пляжі з піском є не у всіх ,я особисто робив так- приїхав на авто і оглядав пансіонати саме з боку озера(йшов по пляжах) без авто відразу скажу там сутужно прийдеться,є пологі мілкі пляжі з піщаним дном які чудово прогріваються,для дітей супер,є там і комарі ввечері причому багато,є непоганий але дорогий ринок ,відносно інших озер там досить чисто.Пансіонатів з зручностями мало,туалет на вулиці там ще у деяких як норма ,але навіть у дорожчих скажімо рівня тих же Карпат не буде,скоріше нагадує Одесу,коротше відпочинок спецефічний я б так сказав,і з морем всетаки не порівняти,а людей у сезон не так і мало,на вихідні там тусується пів Луцька тому по можливості виберіть будні дні.
0