Тема: Ставить или неставить защиту арок ?
Может кто подскажет ? или немешать машине ездить
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Ставить или неставить защиту арок ?
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Может кто подскажет ? или немешать машине ездить
виглядає буже гарно. чи функціонально - х.з.
на швидкість вродіби не впливає
ставить однозначно, т.к.:
1. защитит крыло от легких притирок
2. к ним очень удобно крепить подкрылки
Ставить ибо через пару тройку лет все арки будут покоцаные камешками
или лучше поставить только подкрылки ? и нетратится , бо ето дело недешовое .
Ставить ибо через пару тройку лет все арки будут покоцаные камешками
а с арками через пяток лет там будет ржавчина... с таким подходом арки желательно еще и на пороги
Я не ставив підкрилки, щоб арки провітрювались (навіть на стоянці), а не кисли від вологи. Те саме з захистом арок -- це буде додаткове місце, де буде скупчуватись і затримуватись волога, що не є гуд.
grigorich
Я б не мешал машине ездить...
grigorich
Ставити однозначно. З гіркого досвіду знаю. На передніх це в першу чергу буде як молдинг і буде захищати від ударів дверми сусідніх машин на стоянці. Одне крило у мене уже має вмятину Хоча по корозостійкості передні захищені цинком на відміну від задніх (у машин випуску до 2010 р, після точно не знаю на рахунок румунів але росіяни почали цинкувати). Задні власне ставляться для захисту від корозії (метал там товстіший ніж спереду і вмятини від дверок менш ймовірні) яка появиться в наслідок сколів фарби від камінців (і це теж у мене в машині трапилось хоча і зробилось по гарантії на сервісі але не впевнений чи якісно бо є вже прицинденти з рецидивом корозії після обробки і встановлення захистів на сервісі).
Отож ще раз. СТАВИТИ ЗАХИСТИ ОДНОЗНАЧНО !!!
У меня сзади стоят полные подкрылки, защита кромки арок - везде, проблем никаких, за гравий не переживаю уже более трех лет...
А где и за колько покупал защиту кромок ?
grigorich три года назад по 140 грн. за пару. Сейчас таких цен нет.
Сторінки 1
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Кузов та салон → Ставить или неставить защиту арок ?
Згенеровано за 0.119 секунд(и), виконано 94 запитів