1

Тема: 3G / Wi-fi в машині?

Чи існує в природі автомобільний девайс формату 1DIN, куди можна було б вставити 3G картку формату SIM (наприклад МТС-коннект) і мати в машині точку доступу всюди де є зв"язок (наприклад в місті)?
Я хочу слухати інтернет-радіо і мати стабільний інтернет, що в принципі можливо при наявності такого прибора, назвемо його car audio з розширеними можливостями smile

Може в кого вже були подібні ідеї? Давайте думати!

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

2 Відредаговано sar_vad (2011-06-23 19:39:37)

Re: 3G / Wi-fi в машині?

Huawei E585 или Novatel MiFi 2200 и даже не 1 DIN.
первый - 3g, второй - CDMA.

Красота сожрёт этот мир.... (Бригадный Подряд).
--------------Prestige 1,6 BlueMineral.--------------
[img]http://line4auto.ru/nomer/nomua_AA_7221_HX.png[/img]
  0

3

Такого не встречал. Мне кажется смотреть можно в сторону планшетов. Китайцы ныне делают весьма не плохие на Андроиде с WiFi и можна подключать 3G модем. Плюс есть модели с ЖПС.

0

4

sar_vad

Супер, те що треба! дякую за наводку. Все сходиться, і скоро реалізую свою ідею:

Huawei E585 + МТС Коннект + постійна зарядка USB через прикурювач + смартфон з інтернет радіо + лінійний вихід на бортову аудіосистему =  інтернет радіо + постійна точка доступу всюди, куди добиває МТС.

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

5

и это всё только ради радиВа?
почти никогда радио не слушаю. разве что Рокс и то редко ибо есть диски и мр3-ченжер..
я думал вы кар-писи собираете.. а так.. овчинка выделки не стоит ИМХО.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0