Alex_ck написав:Все таки работать недалеко от дома выгодно- как то и не заметил огромных луж
як сказати... мені до роботи аж 2 км...
- Садовий проїзд - велике море якрас навпроти більярдної де ми з Юріком Ragivald граємо.
- вул.Жукова - три дерева хотіли перебігти через дорогу... не встигли - добігли тільки до середини...
- вул.Танкопія... ну там просто ппц... на днях полатали асфальт. Так от так його, той асфальт цілими клаптями й позносило: по сі пори наполовину на газоні лежить шмат асфальту десь півтора на 2,5 метри... просто змило. На стоянці ввечері з трьох машин(тільки ті хто прийшов подивитися на них) власники вичерпували воду!!! Машини були запарковані та закриті. Дивився на ті машини які позаносило гілками та брудом - позначка води на рівні мого пояса. В мене 1,8 метра...
Вчора на Киргизькій дощ йшов паралельно землі разом з градом та сильним вітром. Пластикові вікна під тиском вітру та води почали пускати воду тоненькими струмочками в офіс (я на 3 поверсі). Небо було чорне, як вночі...
А потім вулиця Киргизька перетворилася просто на річку)))
DACIA Logan 1.4 MPI Laureate Torreadore Red, чёрное литьё c наклейкай нажёпе+в салоне клёво:) R.I.P. 29.12.2011
Hyundai Sonata YF 2.4 L A/T 178 h.p.
САША не водка, чтобы его ффсе любили © Помните! Ничто так не защищает Ваши зубы 24 часа в сутки, как уважительное отношение к окружающим!©
[img]http://ametric.ru/r3qu.gif[/img]
0