176

Re: Для тех, кто заправляется на ОККО

Борода40 написав:

Я заправляюсь последние года три только на ОККО 95-Евро . Говорили , что бензин чуть ли не из-за границы .
ДВА РАЗА ПОПАДАЛ НА ЧИСТКУ ТОПЛИВНОГО НАСОСА

А я уже четыре года заправляюсь таким же. Что такое чистка топливного насоса - не знаю. Изолятор на свечках беленький. Ни одной осечки при пуске двигателя не было.

Колишній логановод, але завжди логанолюб. Зараз на Megane-II.
  0

177

Tank написав:

А я уже четыре года заправляюсь таким же. Что такое чистка топливного насоса - не знаю. Изолятор на свечках беленький. Ни одной осечки при пуске двигателя не было.

аналогічно!  dntknw

Було: Logan Ambiance, 1.6 + ГПК + конд., синій металік
Стало: Skoda Oktavia 2.0
  0

178

Ребята, ну так что насчет солярки, обычной и пульс???!

Всем мира!
Dacia Logan 1.5 dCi Ambiance - цвет: "Синий минерал" RNF
  0

179

FLINT написав:

Ребята, ну так что насчет солярки, обычной и пульс???!

Все время пользую обычную. Пару раз заливал пульс, ничего особенного не заметил  dntknw .

Logan 1.5 dci Laureat '07 -> VW G7 SW 2.0tdi dsg6 '15
Бортовой журнал: http://www.logan.in.ua/forum/viewtopic. … 86&p=5
  0

180

А я в своем городе хочу найти евро ДТ и не могу...   Все ДТ по цене 9.75, на одном просто пишут ЕВРО, на другом нет. Такого же не бывает, правда?

Renault Kangoo New Generation 2011 комплектация Expression 1,5 DCI
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
  0

181

Gent написав:

А я в своем городе хочу найти евро ДТ и не могу...   Все ДТ по цене 9.75, на одном просто пишут ЕВРО, на другом нет. Такого же не бывает, правда?

Бывает ещё и НАНО ДТ - АЗС СОКАР  big_smile

angel   tbsenile  Таки да - я с Одессы!
  0

182

Odessit написав:

Бывает ещё и НАНО ДТ - АЗС СОКАР 

ётель....   у нас нет сокара, а что - в Одессе ведутся на такое?

Renault Kangoo New Generation 2011 комплектация Expression 1,5 DCI
Skoda superb elegans 1.8 TSI АКПП - DSG 7 2010
  0

183

Gent написав:

ётель....   у нас нет сокара, а что - в Одессе ведутся на такое?

Они только открылись , позиционируют себя, как азербайджанская компания, сами добываем нефть, сами и перерабатываем, но ДТ у них, по документам, с Белоруссии, как и на ОККО  smile . Пока они новенькие и себя расхваливают у них цена пониже, и топливо не бодяжат и наливают по счётчику.

angel   tbsenile  Таки да - я с Одессы!
  0

184 Відредаговано OKurylyshyn (2011-08-11 12:41:49)

Цитата:

Кожен з нас, коли йдеться про вибір бензину для власного авто, безумовно погоджується, що імпортне пальне є бажанішим для автомобіля. Це можна відчути за поведінкою авто. Мережа АЗК «ОККО» пропонує на своїх автозаправних комплексах покращене високоякісне пальне А-92.

Покращений А-92 від «ОККО» – це високоякісне імпортне пальне, основний компонент якого надходить з нафтопереробних заводів Литви (Orlen Lietuva) та Білорусі (Mozyr Oil Refinery), з покращувальними експлуатаційними характеристиками, що забезпечують зменшення витрат пального та збереження чистоти двигуна. Завдяки миючим та захисним властивостям високоякісне пальне А-92 від «ОККО» видаляє існуючий нагар після використання неякісного пального, підтримує чистоту паливної системи, попереджає появу іржі на деталях паливної системи та покриває систему подачі пального захисною плівкою.

Крім цього, Інститут споживчих експертиз підтвердив, що автомобіль зі споживанням 8 л/100 км може проїхати на 37 км більше зі 100 л покращеного високоякісного імпортного А-92 від «ОККО» у порівнянні з А-92 без додаткових миючих та захисних компонентів. Якщо в середньому автомобіль проїжджає 30 тисяч км на рік, то використовуючи високоякісне пальне А-92, можна проїхати 845 додаткових кілометрів.

Відтак, регулярне використання імпортного А-92 від «ОККО» зменшує загальні витрати на пальне та на ремонт автомобіля, а це вагомий фактор для вимогливого та вдумливого клієнта.

Дізнатися більше про покращений А92 можна тут http://www.logan.in.ua/forum/uploads.ph … chenyj.pdf

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

185

OKurylyshyn лучше узнай, когда в Запорожье уже появится ,. а то ближайшая только в мелитополе smile

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

186

Кто уже затестил покращений 92?

Серебристая Dacia 1.6 с  кондюком, гуром без АБС. Закарпатье - помесь автобана и внедерожья smile
  0

187

Олег OKurylyshyn должен быть первым  vissla crazy

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

188

Lavrik
Я на ОККО не заправляюсь  lol

0

189

Ти що, вже ГБО поставив??? vissla

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
  0

190

Lavrik написав:

Ти що, вже ГБО поставив??? vissla

Ні, просто мені до найближчої заправки ОККО 5-6 км їхати, та ще й так попадає що в час-пік по пробкам.
А 200 м від стоянки є інша заправка з нормальним ресурсом, та ще й знижку 10коп/літр маю.

А ГБО нехочу, хочу дизел.

0

191

OKurylyshyn написав:

до найближчої заправки ОККО 5-6 км їхати,

Мені теж біля 2-3 км та і не по дорозі. А ось коли їду до батьків, то заливаю до повного. Коли їду назад, знову до повного, і вже по Киеву викатую. А так заправляюсь на Шелл, по дорозі додому.
На слідуючих вихідних буду на Вінничину їхати, тоді і попробую нового 92-го.

Синій мінерал.
  0

192

Lavrik написав:

rock

0

193

Lavrik написав:

Отпиши обязательно по ощущениям!

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0

194 Відредаговано Lavrik (2011-08-11 15:55:45)

Обов'язково, але може до того часу вже хтось попробує??

Синій мінерал.
  0

195

SySOP написав:

Кто уже затестил покращений 92?

Starosta написав:

Отпиши обязательно по ощущениям!

Lavrik написав:

Обов'язково, але може до того часу вже хтось попробує??

Їздив на звичайному 92 "НЕпокращеному" від ОККО. Все було добре.
Почав лити 92 "покращений" - машина зранку почала заводитись з 3 разу. Оберти скачуть шалено.
Залив 95 на ОККО - все стало на свої місця.
92 Шелл після того - також все ОК.

Висновок: Більше з "покращеним" ексериментувати не буду.

P.S. - прошивка від Новіка під 92

0

196 Відредаговано OKurylyshyn (2011-08-11 16:25:11)

smyk написав:

Їздив на звичайному 92 "НЕпокращеному". Все було добре.
Почав лити 92 "покращений" - машина зранку почала заводитись з 3 разу. Оберти скачуть шалено.
Залив 95 на ОККО - все стало на свої місця.
92 Шелл - також все ОК.

Більше з "покращеним" ексериментувати не буду.

Міша, причина досить проста (я так думаю)  imho2
Покращений 92 це простий імпортний 92   присадка Пульс, тільки чому його не назвали 92-Пульс, нерозумію.
Ця присадка має властивість чистити паливну систему авта, вона роз'їдає всілякі каки-бяки, які там є.
Видно в баку був на стінках якийсь осад, чи ще щось, воно його розмочило, і ця вся бормотуха поперла в двигун, тому напевно і оберти скачуть.
Що тобі порадити навіть незнаю, але я б ризикнув ним заправлятись частішше, щоб все це гамно повимивати.
imho2  imho2  imho2

0

197

Они же у себя в рекламе пишут, что идёт очистка топливной системы от скопившейся дряни и нужно попользоваться некоторое время этим бензом + возможно заменить топривный фильтр. Может в этом причина?

Logan I F2 1.4 MPi base Gris Platine 2009 → Logan II 1.5 DCi "Zen" Gray comet 2020
  0

198

Я напевне теж не відразу залью повний бак. Буду потихеньку доливати до Шеловського dntknw

Синій мінерал.
  0

199

Може і так, але не думаю, що в мене засрана паливна система, бо інколи і V-Power і Пульс заливав якраз з огляду на прочистку

0

200

smyk написав:

Може і так, але не думаю, що в мене засрана паливна система, бо інколи і V-Power і Пульс заливав якраз з огляду на прочистку

Ну тоді х/з, може так співпало, спробуй ще раз.

0