Re: Отдых на Украине август
билеты на паравоз куплены.
Игорь, в этом году не на машине??
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Отдых на Украине август
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
билеты на паравоз куплены.
Игорь, в этом году не на машине??
неа. на паравозе. надоело на машине. надо чередовать ....
Апну темку.
Будет кто с клубчан в Евпатории с 7 по 18 августа?
Может встретимся.Погуляем. Посидим. Пообщаемся... А?
Властелин Кубика
давай лучше в Бердянске с 10 го пересечемся
Не смогу. я пеший турист. и даже при наличии авто не поехал бы ...машину ставил на прикол и уходил в запыв на 12дней
Апну темку.
Будет кто с клубчан в Евпатории с 7 по 18 августа?
Может встретимся.Погуляем. Посидим. Пообщаемся... А?
Я, скорее всего буду!
Возможно и я попаду в Евпаторию после 8 го августа
Властелин Кубика написав:Жду теплого моря
Будем подогревать
включайте кипятильник для воды и холодильник для пива.
если че смску кидайте +7-910-412-97-Семьдесят два , перезвоню с местного оператора. номер пока не знаю.
инета не будет.
Властелин Кубика как это не будет )
ищи вайфай точку от укртелекома, пароль скажу при необходимости
Рєбята, я 5 днів був в Оленьовці (район Євпаторії), красота неймовірна, море дуже чисте і дуже тепле, рекомендую.
Докладний звіт буде завтра-після завтра.
Хто їде в ті краї, їдьте тільки туда, можу дати координати бази. Ціни прийнятні.
А головне що це 10 км віт Тарханкута, де знімались фільни "Людина Анфібія" і "Пірати ХХ века".
Властелин Кубика как это не будет )
ищи вайфай точку от укртелекома, пароль скажу при необходимости
да просто. не будет и усе... я юзер не продвинутый. техники у меня ссобой не будет.
тока телефонище .
Рєбята, я 5 днів був в Оленьовці (район Євпаторії), красота неймовірна, море дуже чисте і дуже тепле, рекомендую.
Докладний звіт буде завтра-після завтра.
Хто їде в ті краї, їдьте тільки туда, можу дати координати бази. Ціни прийнятні.
А головне що це 10 км віт Тарханкута, де знімались фільни "Людина Анфібія" і "Пірати ХХ века".
Які ціни, умови,наскільки далеко від моря?
ага, давай!
Які ціни, умови,наскільки далеко від моря?
ага, давай!
Ми платили 400 грн за кімнату з великим 2-х спальним ліжком, де по ідеї і троє спати зможе + є односпальне ліжко для дитини. В кімнаті є кондиціонер, телевізор (9 каналів), холодильник, електрочайник.
Постіль їхня, чиста і приємна. Також в кожному номені є душ, умивальник і унітаз, горяча і холодна вода круглодобово. Перед кімнатою щось типу прихожої, де є столик для їди. База за високим мурованим парканом, на ніч все це діло закривається. Великий ротвеллєр охороняє базу круглодобово. Машину заганяєш на територію безкоштовно. Також є окрема кухня з газовою плитою де сам собі готуєш їсти. Є пісочниця для малих дітей.
Територія чиста і прибрана.
Можна харчуватись і в них, ціни точно незнаю, але десь 100 грн в день, їда смачна, правда порції не великі.
В понедельник выезжаем на машине в п. Песочное Бахчисарайского района. Впечатлениями поделюсь 20 августа. Пока по отзывам отдыхавших там родственников море чистое, народу мало ) Поедем, проверим
Ми платили 400 грн за кімнату з великим 2-х спальним ліжком, де по ідеї і троє спати зможе + є односпальне ліжко для дитини.
50 баксов в день - дешево?
50 баксов в день - дешево?
Скорее всего -это за 5 дней (80 грн/сутки) . 50$/сутки, для западного побережья Крыма- не реально круто
RED
VlllV
Ні, це 400 грн/сутка, це ціна за 3 дорослих і 1 дитину.
Це був один з найдорожчих пансіонатів.
Чув що в Коблево ціни дорожчі.
Чув що в Коблево ціни дорожчі.
Это правда. Даже в Луговом цены выше. А в коблево вообще... Я по ошибке заехал туда. На вьезде в зону отдыха шлагбаум и два козачка стригут деньги с вьезжающих машин, а метрах в двадцати ДАИшники стригут с выезжающих. Я не стал платить им - просто нагло проехал мимо дежурного, почти по носкам его ботинок, и всё - он только посмотрел вслед, но в погоню не бросился и шум не подымал. Видно понимает, что не законное у них там "предприятие".
Видно понимает, что не законное у них там "предприятие".
Сбор у них там "узаконен" решением местного сельсовета, не сомневайся
Я не стал платить им - просто нагло проехал мимо дежурного
Точно также я поступил на въезде в Шацк... Просто не стал платить, сел в машину и уехал.
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Подорожуємо на Логані → Отдых на Украине август
Згенеровано за 0.169 секунд(и), виконано 93 запитів