Re: Техосмотр в Украине отменили! (для частников)
Дорожный контроль уже изложил мнение, что не законно это будет)
http://roadcontrol.org.ua/node/1102
Сitroen с-elysee продан
Renault Logan 1.4 фаза 2.+ГБО+ГУР+Кондей продан
Я на драйве
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Техосмотр в Украине отменили! (для частников)
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Дорожный контроль уже изложил мнение, что не законно это будет)
http://roadcontrol.org.ua/node/1102
Ой! Как страшно-о-о! Просто пойду в ДАИ и попрошу выдать мне справку, что мои ВУ и техпаспорт настоящие!!! А потом попрошу дать мне справку, о том, что справка, которая подтверждает подлинность моих ВУ и рег. документа на авто, в свою очередь не поддельная. А следующую справку попрошу дать, что справка, которая подтверждает не поддельность той справки, которая подтверждает подлинность ВУ и РД на авто в свою очередь подлинная!!! И т.д. Думаю, если на посту в случае сомнения сотрудников ДАИ в подлинности Ваших документов, вы откроете папку и передадите им штуки три справки из выше означенного списка, то более документов у Вас домагиваться не станут... Мало того, пэрэхрэстяться, когда Вы удалитесь от поста... Мало ли какие у Вас еще справки есть....
Ой! Как страшно-о-о! Просто пойду в ДАИ и попрошу выдать мне справку, что мои ВУ и техпаспорт настоящие!!! А потом попрошу дать мне справку, о том, что справка, которая .... ... Мало ли какие у Вас еще справки есть....
когда я однажды лично ходил в ГАИ Дзержинского района г Харькова для прохождения Тех Осмотра, был свидетелем беседы на повышенных тонах одного такого ну очень грамотного чела с начальником означенной выше ячейки ГАИ
чел говорил , что в офиц справке машина прошла технич контроль на автоматизированной СТО от ГАИ, а начальник клал сверху прибором; далее все повторялось очередной раз, как в заевшей пластинке музыка
так что - всех благ,- Луценко, Тимошенко и прочие тоже отрывистые были, все за правду хотели укусить - вот в Ж. глубоко у этих самых коррупционнеров и сидят, вылезти не могут
Частные легковые на передвижных постах проверять не будут - Могилев сказал !
http://podrobnosti.ua/power/2011/08/20/786900.html
Так что прогнозы пессимистов не оправдались
Ох, Вы и наивные, ГАИ не раз клала на то, что Могилев сказал, что помешает это сделать и в этот раз? Так что пытаться будут разводить это 100%, я думаю.
Так что прогнозы пессимистов не оправдались
Супер, але все ще може помінятись.
Тепер потрібно страховиків зобов'язувати це робити, бо якщо не буде контролю за технічним станом машин, то може початись дурдом на дорозі.
Сегодня сказал, завтра передумал, послезавтра очень деньги понадобятся....
бо якщо не буде контролю за технічним станом машин, то може початись дурдом на дорозі.
Олежа, ну ты как маленький, ей богу. До отмены ТО был дурдом? Нет. И типа все официально его проходили....
Могилев объяснил, какие автомобили подлежат техосмотру
20 августа 2011 | 21:31
В Черновцах вскоре появится памятник погибшим милиционерам. Капсулу в основание будущего монумента сегодня заложил министр внутренних дел Украины Анатолий Могилёв.
Он также открыл новое отделение милиции в Сторожинецком райцентре и пообещал помочь местным стражам порядка с компьютерами. Кроме того, вручил ключи от 28-ми новых служебных автомобилей. А всех водителей страны попросил не волноваться: ГАИ техосмотром заниматься больше не будет - ни в стационарных боксах, ни в передвижных лабораториях. На дорогах для проверки технического состояния сотрудники Госавтоинспекции смогут останавливать только автобусы, маршрутки и такси.
Анатолий Могилев, министр внутренних дел Украины:
- А транспорт, який приватний, легковий і тільки для приватного користування, він зовсім не підлягає техогляду. Виключно для того транспорту, який перевозить людей. До приватного транспорту ніякі пересувні станції контролю відношення мати не будуть.
- А транспорт, який приватний, легковий і тільки для приватного користування, він зовсім не підлягає техогляду. Виключно для того транспорту, який перевозить людей. До приватного транспорту ніякі пересувні станції контролю відношення мати не будуть.
Мнэ...э...
А есть нормативный документ?
Нету?
Значит устные сентенции главного бенефициара ДАИльни не в счёт.
Вчера ГАЕц тормознул, ну я между делом и поинтересовался по поводу ТО и маршрутных листов для таксистов. Все осталось в силе!!!
Отменены маршрутные листы для транспорта принадлежащего юр. лицам (со слов Гайца)
OKurylyshyn написав:- А транспорт, який приватний, легковий і тільки для приватного користування, він зовсім не підлягає техогляду. Виключно для того транспорту, який перевозить людей. До приватного транспорту ніякі пересувні станції контролю відношення мати не будуть.
Мнэ...э...
Нету?
Значит устные сентенции главного бенефициара ДАИльни не в счёт.
Ну какбэ я думаю что если гаишнику, остановившему машину "на развод", и попытавшемуся провести ТО на дороге, прокрутить по мобилке этот ролик (а еще если параллельно снимать все на видеорегистратор) я сомневаюсь что он станет сильно быковать.
Ну а вообще все зависит от водителя, некоторые уже из машины выходят с купюрой в руке...
Sniff написав:OKurylyshyn написав:- А транспорт, який приватний, легковий і тільки для приватного користування, він зовсім не підлягає техогляду. Виключно для того транспорту, який перевозить людей. До приватного транспорту ніякі пересувні станції контролю відношення мати не будуть.
Мнэ...э...
Нету?
Значит устные сентенции главного бенефициара ДАИльни не в счёт.Ну какбэ я думаю что если гаишнику, остановившему машину "на развод", и попытавшемуся провести ТО на дороге, прокрутить по мобилке этот ролик (а еще если параллельно снимать все на видеорегистратор) я сомневаюсь что он станет сильно быковать.
Ну а вообще все зависит от водителя, некоторые уже из машины выходят с купюрой в руке...
Да этот насяльник сам еще не понял , о чем бредил
а кто из людей на этом форуме НЕ_возит людей в свем авто, даже если авто личное?
Ну какбэ я думаю что если гаишнику, остановившему машину "на развод", и попытавшемуся провести ТО на дороге, прокрутить по мобилке этот ролик
И шо?
Мало ли что начальник по ТВ брякнул - большие начальники за свои слова не отвечают.
А у конкрентного ДАИльника конкретный план: после наряда положить на стол командиру роты *000 грн.
Тем более, что говорильня Могилёва никакими нормативными актами или Приказами МВД не подкрепляется.
Виключно для того транспорту, який перевозить людей
Я думаю он имел ввиду транспорт который перевозит людей на коммерческой основе.
BOIL написав:Виключно для того транспорту, який перевозить людей
Я думаю он имел ввиду транспорт который перевозит людей на коммерческой основе.
мне кажется, что он просто-напросто в "мутной водице будет ловить рыбку"
Что вы как дети малые, будут не будут осматривать авто на дороге? Закон об отмене ТО есть. Все внутринние приказы МВД не могут протеворечить закону, поскольку являются подзаконными актами. ПДД кстати тоже подзаконный акт. А если не отстаивать свои права, а выходить сразу с купюрой в руках, то пофиг, что есть законы и что сказал министр.
burjuy написав:Ну какбэ я думаю что если гаишнику, остановившему машину "на развод", и попытавшемуся провести ТО на дороге, прокрутить по мобилке этот ролик
И шо?
Мало ли что начальник по ТВ брякнул - большие начальники за свои слова не отвечают.
А у конкрентного ДАИльника конкретный план: после наряда положить на стол командиру роты *000 грн.Тем более, что говорильня Могилёва никакими нормативными актами или Приказами МВД не подкрепляется.
Ну дык и приказов МВД по поводу ТО на дорогах пока никто не видел. Вся истерия возникла по поводу закупки МВД передвижных постов и на домыслах типа "просто так ничего хорошего от власти не жди". Вот Могилев эту ситуацию и объяснил. А журналюги уже давно пишут что даильники будут облавы на водителей устраивать, а на форумах эту дезу подхватывают. А закончится все тем, что эта деза пойдет в массы и гаишники будут наказывать дедушек на жигулях (которые где-то когда-то услышали про ТО на дороге). Такое впечатление что на форуме 50 % гаишников, настолько все осведомлены об их "злобных планах", размерах ежедневного "надоя", и т.п. хрени. Именно благодаря паникерам гайцы и делают ежедневную "кассу". Давайте бороться с трудностями по мере их появления, пока никому ТО на дороге не провели и все говорит о том что частников это не коснется.
ПЕТРО
Давайте учиться радоваться хорошим новостям
министр Анатолий Могилев заявил, что 28 спецлабораторий МВД нужны не для техосмотра, а для проведения экспертиз при серьезных ДТП. Он добавил, что информация о проведении техосмотра машин на дорогах была распространена через сайт МВД без согласования с высшим руководством министерства и не будет воплощаться в жизнь.
http://www.fraza.ua/news/07.09.11/123774.html
OKurylyshyn Ну кто-ж ему поверит?
Rothmanz я поверю, он же не просто так заявил, а после очередного наезда Януковича по поводу ТО....
Янукович напомнил Могилеву о взятках ГАИ:
http://www.pravda.com.ua/rus/news/2011/09/6/6565859/
Есть ли у кого ссылка на закон - что является коммерческим транспортом?
не для техосмотра, а для проведения экспертиз
Брешет, как СОБАКА, и даже не краснеет.
Есть данные (непроверенные, но источник ни разу не подводил), что уже внесли изменения в Инструкцию ДПС
1.1. Відповідно до положень пункту 21-1 статті 11 Закону України «Про міліцію» (зі змінами, внесеними Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо усунення надмірного державного регулювання у сфері автомобільних перевезень») виключними підставами для зупинки працівниками Державтоінспекції транспортних засобів є:
- порушення правил дорожнього руху водіями;
- відсутність номерного знака на транспортному засобі або наявність номерного знака, який не відповідає встановленим вимогам, закріплений у не встановленому для цього місці, закритий іншими предметами чи забруднений, що не дозволяє чітко визначити символи номерного знака з відстані двадцяти метрів;
- наявність ознак, що свідчать про технічну несправність транспортного засобу;
- наявність даних, що свідчать про причетність транспортного засобу, його водія, пасажирів або вантажу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення;
- перебування транспортного засобу в розшуку;
- наявність даних про використання транспортного засобу з протиправною метою;
- необхідність опитування водія чи пасажирів про обставини вчинення дорожньо-транспортної пригоди, злочину чи адміністративного правопорушення, свідками якого вони є або могли бути;
- необхідність залучення водія транспортного засобу для надання допомоги іншим учасникам дорожнього руху або працівникам міліції чи як свідка при оформленні протоколів про адміністративні правопорушення чи матеріалів дорожньо-транспортних пригод;
- проведення цільових заходів (операції, відпрацювання, оперативні плани) для перевірки документів на право користування і керування транспортним засобом, документів на транспортний засіб;
- виконання рішень про обмеження чи заборону руху, прийнятих уповноваженими на це державними органами;
- якщо спосіб закріплення вантажу на транспортному засобі створює небезпеку для інших учасників дорожнього руху;
- порушення визначеного порядку встановлення і використання на транспортному засобі спеціальних світлових або звукових сигнальних пристроїв.
При цьому працівник ДАІ повинен повідомити водія про причину зупинення транспортного засобу, суть вчиненого правопорушення.
Не допускається безпідставне зупинення працівниками ДАІ транспортних засобів для перевірки їх технічного стану за відсутності ознак про їх технічну несправність.
1.2. Згідно частини другої статті 16 Закону України «Про дорожній рух» водій транспортного засобу зобов’язаний лише пред’явити для перевірки працівникові ДАІ документи, передбачені законодавством.1.3. Відповідно до положень пункту 21 статті 11 Закону України «Про міліцію» працівники ДАІ під час документування порушень правил дорожнього руху та оформлення матеріалів дорожньо-транспортних пригод мають право перевіряти у водіїв транспортних засобів наступні документи:
- посвідчення водія відповідної категорії,
- реєстраційний документ на транспортний засіб,
- наявність поліса обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката «Зелена картка»), а у випадку звільнення водія, відповідно до законодавства, від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів на території України – відповідні підтвердні документи (посвідчення).
При цьому відповідно до положень статті 13 Закону України «Про обов’язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів» від обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності на території України звільняються учасники бойових дій та інваліди війни, що визначені законом, інваліди I групи, які особисто керують належними їм транспортними засобами, а також особи, що керують транспортним засобом, належним інваліду I групи, у його присутності.У водіїв автобусів, які використовуються на регулярних міських, приміських, міжміських та міжнародних маршрутах, а також на маршрутах регулярних спеціальних пасажирських перевезень (перевезення певних категорій пасажирів - працівників підприємств, школярів, студентів, туристів, екскурсантів та інших), перевіряється:
– посвідчення водія відповідної категорії,
- схему маршруту та розклад руху,
- поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката «Зелена картка»).У водіїв автобусів, які здійснюють нерегулярні пасажирські перевезення, перевіряється:
- посвідчення водія відповідної категорії,
- поліс обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (страхового сертифіката «Зелена картка»).У водіїв великовагових і великогабаритних транспортних засобів додатково перевіряється наявність дозволу на рух великогабаритних та великовагових транспортних засобів автомобільними дорогами, вулицями та залізничними переїздами, виданого відповідним підрозділом Державтоінспекції.
У водіїв транспортних засобів, що здійснюють дорожнє перевезення небезпечних вантажів, додатково перевіряється наявність наступних документів, передбачених Правилами дорожнього перевезення небезпечних вантажів, затвердженими наказом МВС України від 26.07.2004 № 822:
- узгодження маршруту дорожнього перевезення небезпечного вантажу виданого відповідним підрозділом Державтоінспекції,
- свідоцтво про допущення транспортного засобу до перевезення визначених небезпечних вантажів,
- ДОПНВ-свідоцтво про підготовку водіїв транспортних засобів, що перевозять небезпечні вантажі,
- письмові інструкції на випадок аварії або надзвичайних ситуацій,
- договір обов’язкового страхування відповідальності суб’єктів перевезення небезпечних вантажів на випадок настання негативних наслідків під час перевезення небезпечних вантажів.2. Вжити додаткових заходів, направлених на підвищення культури спілкування працівників Державтоінспекції з учасниками дорожнього руху під час здійснення контролю за дотриманням вимог законодавства у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху.
Сторінки Назад 1 … 13 14 15 16 17 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Юридичний → Техосмотр в Украине отменили! (для частников)
Згенеровано за 0.217 секунд(и), виконано 91 запитів