Тема: Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол
Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол, может у кого завалялся или знает кто где они есть?
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол
Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол, может у кого завалялся или знает кто где они есть?
Ось тут http://www.avtozvuk.ua/info.php?id=4652
Ага, в них на сайті є, а в наявності нема.
В Львові на базарі 180-220 грн.
Ага, в них на сайті є, а в наявності нема.
В Львові на базарі 180-220 грн.
Ну тоді треба йти на базар .
http://www.winauto.in.ua/sheriff-pwm200-p-2653.html
Serega® а предыдущий получилось вернуть??
Doc У них тож нет в наличии, через недельку обещали подвезти.
через недельку обещали подвезти.
Ага, коли я собі шукав, мені також обіцяли підвезти, чекав 3 тижні, а потім в іншому нет магазині мені сказали що фірма яка є офіційним представником Шеріфа більше не возить дану модель в Україну.
Тому раджу бігти на базар і шукати хто має контрабас, або старі запаси.
Мэнэджер на Винавто мой знакомый. Если надо - могу перезвонить ему и поспособствовать.
Мэнэджер на Вмавто мой знакомый.
Де ж ти ранішше був?
Я в них майже всю музику купляв.
Serega® а предыдущий получилось вернуть??
Ага, но отдали за него на 5 грн меньше только потому что типа у них не было пятёрки
Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол, может у кого завалялся или знает кто где они есть реально?
p.s. поиском пользоваццо умею
Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол, может у кого завалялся или знает кто где они есть реально?
В Львові на базарі можна знайти, але ціна в районі 200 грн. Сам брав пару місяців назад.
Serega® написав:Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол, может у кого завалялся или знает кто где они есть реально?
В Львові на базарі можна знайти, але ціна в районі 200 грн. Сам брав пару місяців назад.
Если купишь Sheriff PWM200 и перешлёшь в киев - с меня много много пива
В выходные ещё на перова у нас пошарюсь поищу его
Мэнэджер на Винавто мой знакомый. Если надо - могу перезвонить ему и поспособствовать.
Надо, позвони конечно, вдруг есть
Если купишь Sheriff PWM200 и перешлёшь в киев - с меня много много пива
Якщо тобі ціна підходить, то можу заскочити пошукати. Кинь в ПП свій номер, я віддзаонюсь з базару, скажу ціну.
Serega®
стесняюсь спросить, а у дядюшки Гугла спрашивал? Он сразу дает кучу ссылок на киевские магазины.
Ладно бы о какой-то экзотике спрашивал, но такую банальщину, да еще и в Киеве!..
Xabr
Повір, його важко в магазинах знайти, сам шукав недавно, знайшов аж в Криму, але простіше було купити на базарі, хоч і дорожче.
Його офіційно перестали ввозити в Україну. От сам думаю, може то на всякий випадок ще один на запас купити, бо в мене 2 стоїть, на перед і на зад і якщо щось станеться то все, труба ні дотяжка ні вікна не працюють.
OKurylyshyn
добре, але невже нема нічого аналогічного?
я, наприклад, брав луганський у клубня RVS
сайт їх тут potencial.lg.ua
єдиний недолік - неможливість одночасного керування вікнами, тільки по черзі.
але невже нема нічого аналогічного?
Нема, це єдина дотяжка яка працює в імпульсному режимі.
Під час постановки сигналки на охорону, вікна закриваються по черзі, щоб не нагружати пристрій лишнім навантаженням.
Але фішка його в тому, що коли машина заведена, то коротке натискання кнопки склопідйомника приводить до повного відкривання чи закривання вікна. А якщо натиснув кнопку і тримаєш, то скло рухається до того моменту поки не відпустиш кнопку. Крім того є функція провітрювання, коли ставиш на охорону, то вікна опускаються на 20-25% і функція пам'яті останнього положення відкритих вікон, тобто, якщо відкриєш машину не пізнішше як через 15 хв після закриття, то вікна стають в то положення яке було перед закриттям. Але останні 2 функції я собі не підключав.
я, наприклад, брав луганський у клубня RVS
сайт їх тут potencial.lg.ua
Не знав про такий сайт. А Шеріф є офіційним виробником і має гарантійне та сервісне обслуговування.
єдиний недолік - неможливість одночасного керування вікнами, тільки по черзі.
роз'ясни, як це, не зрозумів.
Всі функції, яки ти перерахував для Шерифа, є і в луганській.
різниця тільки в неможливості одночасного керування двома вікнами, щоб одразу два скла піднімались або опускались - тільки одне.
різниця тільки в неможливості одночасного керування двома вікнами, щоб одразу два скла піднімались або опускались - тільки одне.
А Шеріф так працює.
А яка його ціна і що це за виробники. Судячи по сайту це якісь приватники.
Рівень виконання добрий. Я тоді принципово підтримав наших хлопців, чим китайський шериф. Та й з підтримкою проблем не виникло - я ім багато мізки полоскав, коли встановлював.
Ціна є на сайті (13 з чимось баксів), але для своїх RVS робив суттєву знижку.
Ціна є на сайті (13 з чимось баксів)
Дешевше, Шериф 200грн, але ціна його явно завишена через дефіцит і популярність.
У меня тоже доводчики "доводят" окна по-очереди ! И тоже вроде шериф (надо глянуть по документам из салона)
Zevs
при постановке на охрану они все по-очереди, а вот ты можешь нажать 2 кнопки сразу, чтоб 2 стекла одновременно поехали?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Купівля → Куплю Sheriff PWM200 доводчик стёкол
Згенеровано за 0.207 секунд(и), виконано 91 запитів