Re: Активація БК у Львові
Я тоже постараюся підїхати. Ближче до 24 буде видніше
музика підвищує продуктивність праці на 20%
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 35 36 37 38 39 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Я тоже постараюся підїхати. Ближче до 24 буде видніше
Navariec хіба що від світу зірок
_AlexSander_, Саш, а сколько будет стоить доработать мой БК, чтобы я забыл о разбирании панели раз в полгода? Сергей говорил там разьем какой-то надо поставить... /На шашлык я точно подтягиваюсь /
Engineer Жень, не думаю что долго. контакт переобожму. разбирать-собирать сам будешь
Bodek написав:Odja
Плз, пиши мене на 24.09 на 9:00 - дотяжка. Можливо буде ще 1 на активацію.Богдан! Перед тобою записались 2 людей і посунути їх я не в праві, хіба що домовишся з Oleguk щоб він тебе пропустить.
А взагалі ти можеш сміло приїжджати на 9:00 і Саша сумісно, я так думаю, зробить тобі дотяжку.
Інакше бути не буде.
Ок, буду на 9
А взагалі ти можеш сміло приїжджати на 9:00 і Саша сумісно, я так думаю, зробить тобі дотяжку.
только если привезет кофе и булочку
Без проблем
_AlexSander_ написав:только если привезет кофе и булочку
і мнєсо .
підсмажити на 9 не встигну. Не думаю, що Саша на таке підпишеться .
Bodek это происки конкурентов
Engineer Жень, не думаю что долго. контакт переобожму. разбирать-собирать сам будешь
ок
А "мнєсо" предлагаю жарить прямо в гараже у Олега, чтобы не замерзнуть, как в прошлый раз
Я так розумію до основною банди ще приїдуть:
1 Pashko
2 Engineer
3 Navariec
4 Piton
Все правильно?
А де Rothmanz дівся? Він завжди на зустріч приїжджає, а тут чомусь його не чути!
Тут я! Постараюсь быть.
не гарантую - але постараюсь під'їхати
тим більше що я Саші пиво винен
Odja
Поправ, плз, список: я приїду на 9 та й якось "сумісно"... Пізніше ну ніяк не виходить.
Поки що інфи про від мене не маю.
Можливо буде ще 1 на активацію.
Богдан! Як там стосовно +1 від тебе?
І ще зі мною мій колєга також на Логані
Як колєга, ще не передумав?
_AlexSander_ Квитки вже взяв?
Володь , я билеты еще 2 недели назад купил
тут такое дело. желательно чтоб в 9 утра все, кто на активацию - уже были. сделаем ВСЕМ приборки. подрулевики, потому по очереди установка. существенно меньше времени займет. а то вроде как Олег приведёт человека на установки сигналки/звука.. а там возни часов на 5 не меньше...
А прошитись під газ можна буде на цій зустрічі? Думаю може то прокатитись до Львова. Яка вартість?
santhe я думаю Ростислав подскочит.если нет, то я прошью.
Гриндера с собой бери
п.с. а с Ростиком можно договориться в любое время, а не только в этот день
А прошитись під газ можна буде на цій зустрічі? Думаю може то прокатитись до Львова. Яка вартість?
Давай підтягуйся, поспілкуємось, буде трохи народу, шашличок, пивко. Було б добре зустрітись.
Прохання всіх хто записаний на активацію БК.
Якщо Ви уважні, _AlexSander_ написав
желательно чтоб в 9 утра все, кто на активацию - уже были
тому прохання до всіх бути на 9:00 на місці зустрічі.
P.S.Попередньо ще до всіх передзвоню, або я, або Олег.
Прослідкуйте за наявністю номерів в профілі.
а то вроде как Олег приведёт человека на установки сигналки/звука.. а там возни часов на 5 не меньше...
Саша, мого чувака не буде, машину купив минулого тижня і боїться щоб гарантія не пропала.
К сожалению я не смогу подъехать, 23 вечером двигаю к теще..... удачно вам активироваться
Зможу приїхати, як що Ви не проти... Велике бажання активувути БК і як що можна, то й чиптюнінг двигуна.
Ціни залишилися ті ж самі??? А то трохи кризово в кошильку. Та ще й 5-чя Логан Клубу - гріх не приїхати.
bravo приїжджай, будем тільки раді .
двигаю к теще.....
Шкода .
Тьощі вітання .
Сторінки Назад 1 … 35 36 37 38 39 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.238 секунд(и), виконано 79 запитів