Re: Активація БК у Львові
встречайте "посылку" )))
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Сторінки Назад 1 … 38 39 40 41 42 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
встречайте "посылку" )))
Таку "посилку" як ТИ Саша, треба в багажному вагоні везти .
P.S.Чекаємо на чергову зустріч.
встречайте "посылку"
Ну что, "посылку" встретили??
Зустріли, приютили, а він бурчить.
а він бурчить.
Ну не знаю, утром ему с Олегом звонил, вроде как в настроении был
А-а-а-а, я понял, вы его не покормили
Зустріли, приютили,
Все вийшло даже GOOD. Попрацювали, і всі GOOG - відчули себе легше, після виконання наміченого планового завдання, відкланялись, і розїхались...
Но,,, за виконяння організації - Велика подяка Олегу (OKurylyshyn), та Володі (Odja). А також Велика подяка за сприяння робочої сили та розуму в електроніці Логанів - Сашкові (_AlexSander_ ). І Велике УРА всім форумчанам і логонолюбам, які відвідали це мериприємство.
Не забуваємо про рейтинг...
Юрій. Само собою...
Саня.ну и навез ты еду.на следующую встречу хватит))вкуснейший шашлык (лаврик зря не приехал.теперь глотай слюнки) соре пива и кваса(респект Саше и Ростику) и тёплая компания-оставили массу позитивных воспоминаний!Олежке и Володе отдельный респект за организацию!ротмансу+ что приехал и - что быстро смылся))
кстати у Ростислава теперь есть реношный CLIP.велкам на диагностику и решение проблем ))
еще раз всем спасибо!!!
_AlexSander_, ну как ты там ночью, после петрушки, не хулиганил?
Ребята всем вам огромное спасибо.Приятно было с вами познакомиться.Жду новых встреч! Вы лучшие!!!!!!!!!!!!
Ребята всем вам огромное спасибо.Приятно было с вами познакомиться.Жду новых встреч! Вы лучшие!!!!!!!!!!!!
А де в рейтинг?
Подивіться чим займається Саша на активації БК у Львові .
Саші за допомогу в установці дотяжки
Олегу за кучу дрібних клем
я плюсы расставлю дома )
женя.всю ночь маялся.девушки две и обе курилишинские ))
Вот так йшла у нас робота...
bravo Саша, а можна кинути фотки які ти зробив, мені на почту odja@i.ua?
А так ми обідали в честь 5-ти річчя Логан Клубу, в честь активації... да й просто поспілкувалися...
Спробую оголосити свої подяки:
- в першу чергу хочу подякувати Саші(_AlexSander_) за те що не погордив і проїхав таку далеку дорогу та потішив нас не тільки своєю роботою а й присутністю ;
- Олегу(OKurylyshyn) хочу подякувати за представлений гараж, за компанію, за допомогу і т.п. ;
- дуже порадувала зустріч з Сашою(bravo), кількість привезеного провіанту шокувала і в цей самий час і потішила , хочу подякувати за допомогу в приготуванні картоплі і шашлика, за допомогу при накритті на стіл і т.п. Одним словом я тішусь що є такі люди я ти Саша в рядах Логанолюбів .
- також хочу подякувати всім хто взагалі був на активації і тим хто не погордив і прийшов на збіговисько просто для спілкування. Всім ВЕЛИКЕ ДЯКУЮ .
alexcheff написав:Ребята всем вам огромное спасибо.Приятно было с вами познакомиться.Жду новых встреч! Вы лучшие!!!!!!!!!!!!
А де в рейтинг?
Володя,я ще зранку це зробив,як тільки комп включив.Так шо всьо ОК
alexcheff Саш, сорі не побачив .
Дякую всім за організацію і проведення зустрічі в робочому режимі, шашлик був супер!!!!
Ну от і я добрався до компа.
Все було класно, клуб в Львові живе і рухається.
_AlexSander_, Саньок, як завжди респект.
Odja, Володя, ніколи не відмовить ні в клубному питання ні в дружньому.
bravo, Саша, ти так підготувався, навіть краще від нас. Організовуй клубний рух на Волині.
Ну і всім
А тепер фотозвіт з зустрічі логановодів на активації БК №3 в м. Львові.
Сторінки Назад 1 … 38 39 40 41 42 … 90 Далі
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Захід → Активація БК у Львові
Згенеровано за 0.186 секунд(и), виконано 76 запитів