1

Тема: здохла сігналка, на що поміняти

навіть не знаю чі в потрібну гілку я пишу, але маю таку граблю - здохал сигналізація на машині - шеріф 2600.  порадьте пліз яку купити і де саме (тобто перевірений тирнет-магазін)
я поки що в роздумах - або взяти такий самий 2600 та тупо переставити блок, або купити шось ось таке - http://uaprom-image.s3.amazonaws.com/2904301_w640_h640_sdc11615.jpg
(ну дуже вже мені подобаються викідні ключі, але смущає те що сама ця сігналка махрово китайсько нонеймова :-) )

двухсторонню не хочу, жаба давить. та й машина 99% часу або на стоянці або на території підприємства на роботі.

в общім хто яку односторонню сігналку порадить?

renault laguna grandtour 1.5dci
  0

2

Re: здохла сігналка, на що поміняти

односторонние почти все одинаковые, поэтому бери любую и не парься. смотри чтобы только нужные тебе функции были

0

3

santhe! Когда я выбирал сигналку, на Шериф была самая большая гарантия (вроде 2года). Потому его и взял. Уже пять лет и жалоб не имею!

Logan Laureat 1,6 mpi  2006 - був...
Logan Authentique  MCV 1,5 tdi 2017 - зараз...
  0

4

зато я все чаще меняю шерифы на другие, потому что часто начинают тупить

0

5

flash Дима, если вдруг будет брелок ненужный с целым экраном-маякуй!

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

6

пофіксив стару сігналку, тому питання знімається smile не втримався і заказав таки ось це:
http://www.knfilters.com/images/l/57-0356.jpg

починайте лошить :-)

0

7 Відредаговано Alik (2011-10-20 22:42:33)

починайте лошить
Как установишь - поделись впечатлениями... А в Запорожье обычного воздушного фильтра мало, неговоря
уж о нулевике...  shok Да! Насколько ожидаемый прирост в лошадях?:tbsenile:

0

8

Alik написав:

починайте лошить
Как установишь - поделись впечатлениями... А в Запорожье обычного воздушного фильтра мало, неговоря
уж о нулевике...  shok Да! Насколько ожидаемый прирост в лошадях?:tbsenile:

ну я не думаю що k&n буде фільтрувати гірше ніж звичайний фільтр. це ж все таки не китай і не про-спорт всякий.
на рахунок коників - думаю реально 3-4, не більше. якщо знайду якогось толкового глушника незадорого і рішусь переробити випуск, встановивши заодно рівнодовгий колєктор, то можливо добавиться 7-9. але конячки то таке, я більше надіюсь що полка моменту трохи підніметься і стане рівніше.

0

9

santhe app

0