226

Re: Кто нибудь уже заказывал что-то с daciashop.eu?

santhe написав:

мне б хоть одним глазком увидеть как там узел крепления к сиденью\салазкам решён...

Хочу отблагодарить за фотку кронштейна на первой странице.  plus от меня. Она меня заставила поблуждать в творческом поиске в результате чего вышло это:

Все в этом мире можно сделать за два действия:
действие первое - берешь...
действие второе - ...и делаешь.
  0

227 Відредаговано santhe (2011-10-10 15:16:31)

Замовив. Прохання - хто буде ТОЧНО брати - напишіть мені в лічку.
Вартість буде 470 грн.

renault laguna grandtour 1.5dci
  0

228

Рядовой написав:

Она меня заставила поблуждать в творческом поиске в результате чего вышло это:

5 баллів! Реально кльово вийшло :-)

0

229

santhe
Дякую. Теж думав куди вчепити щоб нічого не пиляти та не свердлити. В результаті кусочок полоси на 4 ммм товщиною, прутик на 12 мм. Вийшло з другого разу.  smile

0

230

santhe написав:

Вартість буде 470 грн.

Беру точно, як тільки появиться відразу телефонуйте! Номер телефону в ПМ  app

Renault Sandero 1.4 MT AMBIANCE
  0

231

Рядовой написав:

santhe
Дякую. Теж думав куди вчепити щоб нічого не пиляти та не свердлити. В результаті кусочок полоси на 4 ммм товщиною, прутик на 12 мм. Вийшло з другого разу.  smile

А Вы сами эту кривулину черненькую делали.., вообщем всели сами делали или что то готовое уже было.
и Второе, на этот кронштейн получается можно любой подлокотник приклеить?? Я имею ввиду пластину вверху...

0

232

santhe написав:

Вартість буде 470 грн.

Буду брати 100%. Як приїде, телефон в ПМ

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

233

Думаю якщо Рядовой зробить декілька такий кронштейнів то розійдуться вони серед одноклубників дуже швидко. В тому то і плюс, що до такого кронштейну можна прикрутити будь якого базарного підлокотника вибравши на свій смак і воно не буде виглядати колгоспно  smile

0

234 Відредаговано Jeanboss (2011-10-10 21:04:21)

Только получается у Рядового подлокотник не поднимается верх, а он стационарно стоит..? Насколько я понял по фотам

Да и я чего обратил внимание на "любой" подлокот., на фотке рядового я такой видел у нас в Симферополе на рынке, иещё там было их уйма, они походу были китайские что-ли...
Но это дело поправимое, главное прикрепить крепёж да так что бы он не шатался и не раскручивался...

0

235

Jeanboss написав:

Только получается у Рядового подлокотник не поднимается верх, а он стационарно стоит..? Насколько я понял по фотам

ну, думаю добавити шарнір або пєтлі не буде проблемою абсолютно :-)  але вже інше буде заважати - базарні подлокотнікі нфіга не розраховані на те що їх будуть піднімати, все буде попадати в пєтлі пластікові і ламати їх, я так думаю

0

236

Все делал сам. Подлокотник китайский, но качественный. Мне понравился и размерами и раскраской и толщиной пластмассы. Отрывал попу от сидушки поднимаясь на локтях опираясь на этот и дверной. Не поднимается. Такое крепление у данной модели подлокотника. Но если честно, не вижу в этом необходимости.

santhe написав:

якщо Рядовой зробить декілька такий кронштейнів

Я не думал о возможности изготавливать их на заказ. Делал для себя и по месту. Гляньте на первой фотке на поцарапанную краску салазок. Раз 15 вставлял и снимал, пока не определился с формой, наклоном, высотой т.к. все это абсолютно индивидуально.  Просто показал, как можно прикрепить его к креслу. Бумажку с размерами, пока, никуда не девал, но с собой сегодня не взял. Знал, что она может пригодиться.

0

237 Відредаговано santhe (2011-10-24 17:05:00)

Поки підлокітники блукають десь між німецькою та українською митницями, з"явилась ще одна тєма.
Ніхто не бажає надати троха більше спортивного вигляду своїй машині? Є можливість привезти комплекти пружин Eibach ProKit для логана. Заниження мінус 35 мм. Нормально працюють з рідними амортизаторами.  Судячі з отзивів людей з російського форуму - машинка починає вести себе зібраніше на дорозі. А соь так приблизно то виглядає:
http://s017.radikal.ru/i410/1110/e7/7ec120b56d1d.jpg

Ціна з доставкою в україну - 185 євро.

0

238 Відредаговано Sergey83 (2011-10-24 20:42:23)

То коли чекати на підлокітники, вже цікаво подивитись, пощупати...

Renault Sandero 1.4 MT AMBIANCE
  0

239

santhe написав:

Ціна з доставкою в україну - 185 євро.

185 євро???:shok: Краще вже докласти баблосиків та зробити шумку.:imho:

Logan F2 Ambiance-1.4 + Паулюс эконом + ГУР + кондер + передние ЭСП + БК + подогрев зеркал
logan.in.ua/forum/topic12364-logan-sani
  0

240

Sergey83 написав:

То коли чекати на підлокітники, вже цікаво подивитись, пощупати...

та вже сам чєкаю як зірку з неба smile  12 жовтня по треку вони виїхали з німеччіни і на укр.пошті поки що так і не трекаються.

0

241

Попал на глаза мой последний пост и я понял, что концовка вышла в нем не очень дружелюбной. Я "пожил" с мыслью о помощи форумчанам в овладении кронштейном к подлокотнику и готов поспособствовать в этом. Выслушаю любые предложения.

0

242

Рядовой написав:

Попал на глаза мой последний пост и я понял, что концовка вышла в нем не очень дружелюбной. Я "пожил" с мыслью о помощи форумчанам в овладении кронштейном к подлокотнику и готов поспособствовать в этом. Выслушаю любые предложения.

а шо тут пропонувати, собівартіст такого кронштейну копієчна, по роботі - тобі після першого вже буде набагато легше і простіше їх зробити. зроби пару штук, думаю тут на форумі в тебе їх гривень по 100-150 куплять. особисто я, наприклад, якбине мав румунського - купив би.

0

243

В тому то і справа. Такіх підлокітників в мене немає. Потрібен один з партії, якого можна повертіти в руках, зняти розміри. Собі купувати його не планую. Тому, вислухаю ваші пропозиції.
Ціну планував скласти в 150 грн.
1 - Якщо хтось перший згодний переслати мені на тимчасово підлокітник (стан недоторканості гарантую smile ), йому обійдеться в півціни.
2 - Сподіваюся на те, що крісла у всіх Логанах ідентичні і місце кріплення виглядає як на моїх попередніх фото.
Як то кажуть "... але є нюанси."

0

244

крісла однакові крім версії з поясничним підпором. який ти саме маєш на увазі щоб тобі переслали, простий базарний?

0

245

Рядовой могу свой старый выслать.

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Golf IV GT 2004 1.9TDI арендовано-повернуто
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103
  0

246

_AlexSander_
Ок, давай поговорим об этом в привате.

0

247

santhe
Ми поговорили з _AlexSander_ і він підкинув мені ідею. Треба зустрітися з нашими на найближчій стрілці і там все обдивитися і обговорити. Можливо в когось трапиться такий самий підлокотник як ти замовив. Там заодно і крісла обдивлюся (в мене з поясничним підпором).

Моя думка, що краще все-ж таки робити по місцю (ну, машина то в мене є і по ній можу приміряти) і під той підлокітник (байдуже який), під яким буде стояти кронштейн.
Ще хотілося б щоб людина, яка зважиться на кронштейн посиділа в моїй машині і усюбіч (критично) обдивилася мій варіант кріплення. Ну, можливо, це теж на зустрічі.

0

248

продасиш 10 кронштейныв - мені чоколятку за ідею big_smile

з.і. жартую, звичайно smile

0

249

santhe написав:

продасиш 10 кронштейныв - мені чоколятку за ідею

Із превеликим задоволенням! smile  (не жартую).

Але мабуть потенційні замовники сплять, або соромляться... sad

0

250

Рядовой
Я замовляв підлокітник в santhe, можу віддати ненадовго для зняття мірок.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0