Не дуже оперативна, але інформація:
Зустріч відбулася.
Приїхало 4 машини:
smyk
Ihor
Johannes
2nik
а також були присутні
Rothmanz (поки що без машини, але вже недовго чекати)
і новий товариш, який вагається між Логаном та іншими варіантами.
Зустрілись на стоянці біля супермаркету "Арсен".
Простояли і проговорили 1,5 години. Може б і довше б стояли, але мороз взяв своє, а про термос з чаєм я щось не подумав. Крім того всі мали свої справи, тому маємо що маємо.
1. Поговорили про членство в клубі. Всі погодились заповнити анкету для початку.
Zevs Редакція анкети остаточна? Будеш виставляти в шапку, чи доручимо на місцях активістам розсилати безпосередньо людям, які виявили бажання стати членами клубу?
2. Поговорили про партнерів дисконтної програми у Львові. В мене є один реальний всеукраїнський партнер - СК "Універсальна". В найближчих планах - Ю.Р.К. (представник Рено у Львові). Для початку проведу переговори з керівництвом, потім за прикладом Гєни в Луганську зробимо зустріч з екскурсією і круглим столом з їхніми представниками. Наступним кроком будуть переговори з Галнафтогазом (мережа заправок ОККО) про можливі варіанти співпраці і систему бонусів для Логан клубу. Шкода, що не було на зустрічі Lukasа, він працює в Галнафтогазі.
3. Зацінили машину Johannesа після ремонту (нагадаю, було ДТП). Тепер машина майже "престиж", весь бампер в колір
4. Rothmanz поділився історією свого вибору машини (до речі він перший рік тому посіяв зерно істини про Логан в моїй голові)
5. Запланували перенести форму спілкування львівського осередку клубу на новий рівень коли потепліє. З сім'ями, дітьми, на природі і всьо такоє. Хоча проміжна зустріч по любому буде, зібрати гроші на клубні карти, роздати поліграфію, і т. д.
До речі, про поліграфію. Я планую у Львові своїми силами випустити адаптовані візитки додатково з адресою Ю.Р.К. і своїм телефоном для контакту. Не у всіх є можливість зареєструватись на форумі. А клуб і форум не повинні бути нероздільними, якщо ми говоримо про якість і масовість. Є дуже багато хороших людей, які не мають комп'ютера.
Також, на мою думку, прийшов час випустити якийсь флаєрок, орієнтований якраз більше на тих людей, які не відвідують форум, а потенційно могли б влитись в клуб. Тут впирається в фінанси, але я спробую на рівні Львова зробити це своїми силами. А далі буде видно.
Ну ідей багато, я систематизую все, а потім буду порціями викладати це в відповідних темах.
0