1,101

Re: Активація БК у Львові

Ptah написав:

Одного, а можливо і двох я б організував з Луцька. Питання на коли. Зараз закінчується сезон, трохи є роботи. А за тиждень два саме то.

Давай, якщо 100% приїдете то утрясаємо дату і вперед.

Dacia Logan Prestige 1.6mpi (тільки приємні спогади)
Renault M3 1.5dci https://www.logan.in.ua/forum/post629501.html#p629501
  0

1,102

OKurylyshyn написав:
Ptah написав:

Одного, а можливо і двох я б організував з Луцька. Питання на коли. Зараз закінчується сезон, трохи є роботи. А за тиждень два саме то.

Давай, якщо 100% приїдете то утрясаємо дату і вперед.

Зараз постараюсь узгодити з Кумом, буде він чи ні, і відпишусь . Я буду 99,9%

Renault Logan Black Line 1.6
Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
http://www.logan.in.ua/forum/post470433.html#p470433
  0

1,103

Ptah написав:

Я буду 99,9%

Сергій, як що бажаєш, можемо пересіктися. Покажу, як в мого МСВ після активації працює БК, да і, як після чіповки іде машина.
  П.С. Радий поповненню Л.К. з Луцька. app

Папанов казав: "Куй железо, пока горячё", чукчі говорять той же вислів так:
"Куй зелезн, пока горяць"
  0

1,104

Лучани, а не маєте бажання організувати клубний турнір з картінгу в адреналін сіті? (я там просто досить часто буваю, люблю поганять)

сорі за офтоп.

renault laguna grandtour 1.5dci
  0

1,105

вы не забывайте, что как бы я немного работаю и.. билеты надо заранее покупать smile
Бодя, а зачем тебе к сигналке подрубать птф? хочешь чтоб они мигали вместо поворотников?
по птф - кольца креплений штатные? если нет, готовь болгарку smile

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

1,106

bravo написав:
Ptah написав:

Я буду 99,9%

Сергій, як що бажаєш, можемо пересіктися. Покажу, як в мого МСВ після активації працює БК, да і, як після чіповки іде машина.
  П.С. Радий поповненню Л.К. з Луцька. app

Мені ця мисля, на рахунок пересіктись , прийшла теж. давай десь кави , або storstark .

Мудрі євреї у випадку втрати грошей, або чогось цінного говорять: "Дякую Боже, що взяв грошима"
  0

1,107

Ще одне питання . Здибанка буде на вихідних, чи як вийде?

0

1,108

Ptah написав:

Ще одне питання . Здибанка буде на вихідних, чи як вийде?

На вихідних однозначно, всі ми робочі люди, та й Саші відпрошуватись не виходить. Тому це буде скоріш за все субота.

0

1,109

_AlexSander_ написав:

Бодя, а зачем тебе к сигналке подрубать птф? хочешь чтоб они мигали вместо поворотников?

Та ж ні, я мав на увазі до керованого каналу  F2 сигналки: вийде щось по типу "ввічливої" підсвітки - ну наприклад ідеш до машини у повній темноті, натиснув F2, засвітилися протитуманки і стало ясно...

_AlexSander_ написав:

по птф - кольца креплений штатные? если нет, готовь болгарку

Болгарка є. Але кільця (для МиЦиВи вонибільше подібні на рамки) мають бути під оригінальні (фаза-1), та щось у Макса їх немає sad

Logan MCV ambiance 2008 7 місць, ГП+конд, ШІ, ЧТ, БК, ЕСП, дотяжка, підсвітка ПП
  0

1,110

Bodek написав:

Та ж ні, я мав на увазі до керованого каналу  F2 сигналки: вийде щось по типу "ввічливої" підсвітки - ну наприклад ідеш до машини у повній темноті, натиснув F2, засвітилися протитуманки і стало ясно...

В мене цікавішше. Сигналка підключена до габаритів, а ті відповідно до протитуманок. Коли закриваєш чи відкриваєш то протитуманки моргають разом з габаритами. Зате є функція пошук машини, якщо одночасно натиснути кнопки відкрити і закрити то сигналки пару разів пікає, а також мигає габаритами разом з туманками 10 разів. Може так краще підключити?

0

1,111

М-так, тут ми подумаємо... Але чи так, чи інакше - все одно треба трохи по возитися з підключенням. Думаю, що також можливо одночасно реалізувати обидві ідеї.

Logan MCV ambiance 2008 7 місць, ГП+конд, ШІ, ЧТ, БК, ЕСП, дотяжка, підсвітка ПП
  0

1,112

OKurylyshyn написав:

В мене цікавішше.

Так же и у меня сделано upp

OKurylyshyn написав:

Може так краще підключити?

plus

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,113

кольца для мцв не такие как в ф1. я имею ввиду оригинальные. от ф1 прийдётся подпилить болгаркой по месту smile
по подсветке - поставь светодиодные ленты под днище и бампера, подключи к плафону и не парься smile

Dacia Sandero 2008 K7M 1.6MPI -продано Renault Kangoo II 2013 K9K 90 -продано, Renault Clio III 2007 K4M801 DP0 110 - продано
VW Tiguan Sport 2012 2.0TSI-продано, MAZDA CX-5 2018 2.5 SKYACTIV®-G, VW ID.4 2023
Heckler-Koch VP9 , AK-103, Sig Sauer MCX Spear-LT 9" 300blackout
  0

1,114 Відредаговано Bodek (2011-11-07 20:03:12)

Саш, то виходить, що на МЦВ ф1 стануть кільця від седана ф1?
На рахунок стрічок - я все таки хочу щось викомбінувати з ПТФ.

0

1,115

Bodek написав:

виходить, що на МЦВ ф1 стануть кільця від седана ф1?

Станут, но будут большие щели, между бампером и ПТФ

Dacia Logan (Лютые 1.4 литра! (с) Aprox) BASE (раніше була)+ел.регулювання та підігрів дзеркал+ЕСП+БК+ГБО+Чіп-тюн+бі-лінзи+ПТФ+лиття+парктронік+ПрестижV-55.
Синій мінерал.
Dacia Logan 1.6 MT PRESTIGE. Синій мінерал
  0

1,116

Відверто кажучи не думав що так швидко назбирається наступна компанія на активацію БК app .
Якщо  в Ptah вийде загітувати кума на активацію, то можемо сміло планувати на 03.12.11. або на 10.12.11.
Що скажете панове???

Renault logan MCV 1.6 ambiance ГБО + БК + Кондиціонер
  0

1,117

А чому це в нас тема помінялась?

0

1,118

Odja написав:

Відверто кажучи не думав що так швидко назбирається наступна компанія на активацію БК app .
Якщо  в Ptah вийде загітувати кума на активацію, то можемо сміло планувати на 03.12.11. або на 10.12.11.
Що скажете панове???

я За, а мож ще цього місяця вийде?

Renault Sandero 1.4, 2010р.
  0

1,119

Соррі, але відкривати нову тему лише для декількох уточнень не хотілося б. Просто до слова спитався... tbsenile

0

1,120

Bodek написав:

Соррі, але відкривати нову тему лише для декількох уточнень не хотілося б. Просто до слова спитався... tbsenile

Богдан! Мова не про тебе, а про те що колись тема називалась "Збір бажаючих на активацію БК у Львові" а тепер вона називається "Активація БК у Львові" dntknw .

0

1,121

Odja написав:

Що скажете панове???

Я дуже стараюсь. Думаю, що завтра після зустрічі з bravo , кум визначиться . Тим більше, якщо на 03 або на 10.12.11.
Часу буде значно більше.

0

1,122

Ptah написав:

після зустрічі з bravo , кум визначиться

Я тільки розкажу і покажу, як БК працює. А рішати вам. Тому, що  "вдосконалення" свого авто, ніколи не закінчується. wink

0

1,123

Odja написав:

а тепер вона називається "Активація БК у Львові" dntknw .

Володя, в натурі, а що з назвою теми сталося?

0

1,124

Щось я пропустив, а як ранішше тема називалась?

0

1,125

Odja написав:
Bodek написав:

Богдан! Мова не про тебе, а про те що колись тема називалась "Збір бажаючих на активацію БК у Львові" а тепер вона називається "Активація БК у Львові" dntknw .

Справді, а я і не помітив. Ніби нічого страшного, але було оригінально, а тепер - як у всіх. Несправедливо це - укірукук!

0