Re: Акцiя "Renault поруч!" Проголосуйте за иеня.
Продолжаем. Уже 417!!!
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
![]() |
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Акцiя "Renault поруч!" Проголосуйте за иеня.
420
давайте поднажмем, уже 600
603
=640!
654
656
661:app::app::app:
Пока-пока.:D
вчера и
сегодня
Где-то уже не видно фотки.... Наверное сняли с регистрации
Було бажання відправити з домашньго. Де фото???
я не бачу, куди зникло????
Где-то уже не видно фотки.... Наверное сняли с регистрации
я не бачу, куди зникло????
Якщо у голосуванні надалі будуть використовуватись нечесні методи набирання голосів, ми будемо змушені зняти фото з конкурсного альбому.
ОТ МЫ ТУПЫЕ! НАДО БЫЛО КОНКУРЕНТАМ СЕРЁГИНЫМ НАКРУЧИВАТЬ
І що ж такого нечесного. Пояснення де? Чи можливо жимануло, що приз не тому дістанеться?
ОТ МЫ ТУПЫЕ! НАДО БЫЛО КОНКУРЕНТАМ СЕРЁГИНЫМ НАКРУЧИВАТЬ
Действительно В следующий раз будет уроком.
Обидно конучно
о как..
Шановні друзі, сьогодні було знято з голосування два фото. Прошу всіх, хто чесно голосував за цих людей не ображатися. Але голосування кожну секунду з IP з однаковими 6 цифрами на форумі карається видаленням. Нам дуже шкода, що учасники підвели багатьох людей, які вболівали за них.
Шановні друзі, сьогодні було знято з голосування два фото. Прошу всіх, хто чесно голосував за цих людей не ображатися. Але голосування кожну секунду з IP з однаковими 6 цифрами на форумі карається видаленням. Нам дуже шкода, що учасники підвели багатьох людей, які вболівали за них.
тогда первые 2 фото тоже снять,если быть честными тогда по отношению ко всем
дык давайте крутанем первым двум тоже)))) через 2 дня улетят нафиг
крутанем первым двум тоже
Ну что, погнали??
По двум первым фоткам.
Вообще бред окнечно, мы не брутили и ничего не использовали кроме как честно заходили и голосовали. Сцуки они.
Ну как говориться понеслась!!! )) - Это я по лидерам!
Ну что, погнали??
ну погнали
делаем, чтоб победила рыжая?
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → Курилка → Акцiя "Renault поруч!" Проголосуйте за иеня.
Згенеровано за 0.268 секунд(и), виконано 92 запитів