Re: Потекла трансмисионка через привод левого колеса
И справа тоже надо смотреть....
Ви не увійшли. Будь-ласка, увійдіть або зареєструйтесь.
Нагадування любителям зареєструватися та відразу лізти у розділ "Продаж"!!! Ваш аккаунт будет одразу видалено !!! Читайте Правила ! |
Анкета, правила та реквізити Про політику на форумі |
|
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Потекла трансмисионка через привод левого колеса
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
И справа тоже надо смотреть....
19 000 км. при зміні резини виявив піднікання сальника лівої півосі, післязавтра їду на СТО.
19 000 км. при зміні резини виявив піднікання сальника лівої півосі, післязавтра їду на СТО.
в мене така ж фігня, правда в мене 76000км.
Відпишись що скажуть і по цінам.
Jeka написав:19 000 км. при зміні резини виявив піднікання сальника лівої півосі, післязавтра їду на СТО.
в мене така ж фігня, правда в мене 76000км.
Відпишись що скажуть і по цінам.
До ціни не дійшли. Бо я вимагав заміни по гарантії. провели діагностику (під машину підсунули шматок паперу і чекали годину) в наслідок якої зробили висновок, що масло не капає, а лише запотіває. Порекомендували їздити поки не потече.Але я буду добиватися заміни .
На днях був на СТО сальник замінили по гарантії, навіть пояснювати не довелось, замінили без всякіх абсолютно безплатно.
Заодно і масло поміняв на 5000 км по вартості так:
-масло ELF 5W-40 - 171.50 грн
-шайба - 5.20 грн
-фільтр - 30 грн
-робота - 40 грн
Я думаю варто перші рази поїздити на СТО всетаки гарантія не зайва, сальничок коштує десь 170грн + робота.
В тебе було виявлено протікання масла чи лише запотівання сальника?
Щоб відправити відповідь, Ви повинні Увійти або Зареєструватись
Logan-Клуб в Україні (Logan-Club in Ukraine) → СТО → Потекла трансмисионка через привод левого колеса
Згенеровано за 0.126 секунд(и), виконано 92 запитів